Dirljivo i divno...

Ova mama svake godine plati naručenu tortu nasumično odabranoj obitelji u sjećanje na prerano preminulu kćerkicu

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:00 05.01.2018 / Rubrika:
Foto: emmaslieblingsstuecke / instagram
0

Njena je gesta postala viralna nakon što je brat djevojčice čiju je tortu Ashley platila cijelu priču objavio na svom Twitteru

Ashley Santi svake godine, 27. prosinca, iznenadi jednu potpuno nasumično odabranu obitelj rođendanskom tortom za rođendan njihovog djeteta, a sve u sjećanje na njenu prerano preminulu kćerkicu McKennu, piše Hello Giggles.

Santina je kćerkica poginula u tragičnoj nesreći kad je imala samo devet mjeseci, a ova hrabra mama otada svake godine ovom lijepom gestom i dobrim djelom svoju tugu pokušava transformirati u nešto pozitivno. Za BuzzFeed je otkrila kako svake godine odlazi u lokalnu slastičarnicu gdje svaki puta plati jednu tortu koju je netko prethodno naručio za svoje dijete, nećaka, nećakinju, mlađu sestru, a to obično bude ogromno iznenađenje kad ta, nasumično odabrana osoba, dođe pokupiti tu istu naručenu tortu.

Njena je tradicija postala viralna nakon što je Kyle Jauregui na Twitteru objavio priču o tome kako je otišo kupiti rođendansku tortu za svoju mlađu sestru pa je saznao da ju je netko već platio umjesto njega.

‘Danas je rođendan mojoj mlađoj sestri, a kad sam otišao u slastičarnicu pokupiti naručenu tortu, saznao sam da ju je netko već platio’

“Danas je rođendan mojoj mlađoj sestri, a kad sam otišao u slastičarnicu pokupiti naručenu tortu, saznao sam da ju je netko već platio. Uz nju smo dobili i poruku… Moja obitelj i ja smo bez riječi i želimo zahvaliti McKenninoj mami i poželjeti joj sretan rođendan… Na ovom svijetu ipak još uvijek postoje dobri ljudi”, napisao je Kyle na Twitteru.

Uz tortu je došla i dirljiva poruka

A evo što je pisalo na poruci koja je došla uz plaćeni račun i tortu;

“Draga obitelji slavljenice, u sjećanje na moju kćerkicu, koja bi danas imala 10 godina, odlučila sam odabrati vašu tortu i platiti je. Svake godine odlučim se na ovu malu, lijepu gestu zato što svojoj kćerkici nikad nisam mogla kupiti samo njenu tortu. Danas bi joj bio prvi dvoznamenkasti rođendan. Molim vas, uživajte u svom danu”, napisala je Ashley u poruci.

Za BuzzFeed je također objasnila kako je ova gesta postala njena stalna odluka svake godine otkako se priključila udruzi MISS Foundation, koja okuplja roditelje prerano preminule djece, a jedan od načina koji roditeljima ondje predlažu, a koji im pomaže nositi se s gubitkom i tugom, jesu upravo ovakva mala dobra djela koja svatko može učiniti za druge te time širiti sjećanje na svoje najmilije. 💕

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:00 05.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr