Kakva priča

Ova je mama zahvalna što o njezinoj kćeri brine cura bivšeg muža

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.08.2017 / Rubrika:
Foto: Brittney Johnson/Screenshot Facebook
0

Kakva zahvala. Svaka čast

27-godišnja mama Brittney Johnson na svoj je Facebook profil stavila objavu posvećenu djevojci njezinog bivšeg muža, Kayli Imhoff. Da, dobro ste pročitali. Brittney i Kayla su zapravo vrlo bliske od prvog trenutka kada su se upoznale, a mlada je mama sretna što njezinu curicu na ispravan način odgaja Kayla. Cijelu objavu prenosimo u cijelosti. Objava ima preko 65.000 lajkova, a podijeljena je čak 48.000 puta i to od 12. srpnja.

Kćer ima prave uzore

“Svim mama diljem svijeta koje ne vole da se druga žena ponaša prema njihovom djetetu kao prema svojem: Zašto to ne želite?

Molila sam se jedne noći da moj bivši muž pronađe dobru ženu jer sam znala da će ona jednog dana odgajati moje dijete. Kayla je pravi poklon našoj obitelji. Puno je više od onoga čemu sam se nadala. Krenula je u medicinsku školu, a moja kćer Payton je od tada zadivljena s njome.

Odgajam snažnu, pametnu i slatku curicu. I ne želim za nju ništa više nego da bude okružena pravim uzorima u svojem životu. Hvala ti Kayla što pokazuješ Payton kako da ostvaruje svoje snove, kako ozbiljno raditi i kako učiti do kasno za ispite. Hvala ti što uz sve imaš vremena za vožnju s biciklima s njom i što joj radiš makarone sa sirom i to u tvojoj najstresnijoj fazi života. Ti si pravi uzor i nevjerojatna druga mama i mi smo jako ponosne na tebe.

Ako ste i vi u ovakvoj situaciji kada dvije žene odgajaju vaše dijete, a niste sretne zbog toga, razmislite samo što je najbolje za dijete. Payton voli puno više ljudi, a što jedna majka još može poželjeti. Najbolja je prijateljica sa mnom i s Kaylom i ima sve što joj je potrebno. Kažu kako treba čitavo selo da se odgoji dijete, a ja svoje selo jako volim.”

Izvor: Red Book

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr