Što kažeš?

Ova curica ima samo tri godine, a šminkom se već sad koristi deset puta stručnije od nas

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 28.12.2017 / Rubrika:
Foto: liriana_dilan/instagram
0

Ima samo tri godine, a već je prava majstorica šminkanja

Puno je beauty blogerica i vlogerica čije tutorijale sve rado gledamo, ali malena Liriana Dilan je po mnogočemu dosta drugačije. Okej, i ona u svojim tutorialima koristi poznate palete šminke, kao što je ona brenda Huda Beauty, i snima videa svog šminkanja, ali neobična stvar u cijeloj priči je ta što ima samo tri godine. Da vidimo samo konačnu fotografiju pomislile bismo kako ju je našminkao profesionalac, ali s obzirom da postoji cijeli postupak šminkanja snima, znamo kako je sama Liriana osmislila svaki svoj make up.

Osvanuli su razni komentari

Videa naravno objavljuje njezina mama Suella, a ljudi su na internetu počeli osuđivati mamu jer misle kako je curica premala za šminkanje i nanošenje nepotrebnih kemikalija na sebe, piše Pop Sugar. Suella je na brojne negativne komentare napisala: “Moja se kćer ne šminka svakog jutra. Ona se jednostavno voli igrati šminkom s vremena na vrijeme i nemam problema s time da joj to dopustim, s obzirom da smo sve to radile kad smo bili male”, napisala je mama.

Bez obzira na niz loših komentara, bilo je i onih punih podrške. Onih kojima su se svidjele transformacije male Liriane i koji su se zabavljali gledajući video.

Kako god bilo, mislimo da je Liriana pravi talent i da bi, kad još malo poraste, trebala biti vizažistica.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 28.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr