INSPIRIRANO DUGOM POSLIJE KIŠE

Nakon šest spontanih pobačaja, ova mama u studenom će dobiti drugo dijete i tako su nastale ove prekrasne fotke

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 17:55 05.10.2016 / Rubrika:
Foto: JoAnn Marrero/Pebbles and Polka Dots Photography/Facebook
0

Ova će mama, nakon šest spontanih pobačaja, uskoro napokon dobiti svoje drugo dijete i to je odlučila proslaviti ovim divnim fotografijama

Jessica Mahoney i njen suprug Kevin prije četiri su godine dobili svoje prvo dijete, sina Corbina – i dok je do tada sve bilo u najboljem redu, nakon toga uslijedile su godine mučne borbe i niz spontanih pobačaja koje je Jessica doživljavala.

Prilično su se zabrinuli nakon što joj se dogodio prvi spontani pobačaj, pa su ona i suprug odlučili obaviti pretrage i vidjeti što se događa.

“Otišli smo kod specijalista i napravili sva moguća genetska testiranja, ali oni jednostavno nisu mogli naći objašnjenje. Nisu znali zašto se to događa, s obzirom da je i sa mnom i s njom sve bilo u najboljem redu”, ispričao je Kevin za TODAY.

Napokon dobra vijest

Nakon dugih borbi, mladi su roditelji potpuno izgubili nadu te su se odlučili na posvajanje, a onda se dogodilo nešto prekrasno – Jessica je zatrudnjela i ovoga puta trudnoća je najnormalnije napredovala.

Jessica bi svoje drugo dijete na svijet trebala donijeti 11. studenog ove godine, a kako bi proslavili i zabilježili ovu prilično čudesnu vijest, odlučili su angažirati fotografkinju JoAnn Marrero i napraviti simbolične fotografije za uspomenu.

Fotografije su prošarane duginim bojama, u sredini stoji presretna buduća mama, a zašto su odabrali upravo dugu? Zato što duga simbolizira vedrinu koja je ušla u njihov život nakon duge kiše, odnosno svih nesreća koje su ih zadesile, a kad parovi nakon pobačaja uspiju dobiti dijete, ona se obično nazivaju bebe duge.

Bilo je divno, inspirativno i zabavno

“Jess je htjela nešto inspirirano dugom zbog svih problema kroz koje je prošla i Kevin se složio, tako da sam odmah znala da za ovu obitelj moram napraviti nešto zaista posebno. Moja je vizija bila da dugu napravimo pomoću šarenih dimnih bombi”, objašnjava JoAnn.

Tako su se JoAnn i njena pomoćnica Mary Maloney bacile na posao, a cijeli je proces bio divan, ali i urnebesno zabavan.

I iako je nakon photoshootinga ostalo puno obojene odjeće i iako su se tijekom procesa borile s oblacima boja, isplatilo se. “Bilo je kao na snimanju reklame za Skittles bombone, ali još malo slađe. I svaki je trenutak bio i više nego vrijedan”, prisjeća se JoAnn.

I Mary je bila prilično dirnuta nakon što su vidjeli kako su divno ispale fotografije. “Pogodilo me sve kroz što je Jess prošla i stvarno sam htjela da ove fotografije budu najbolje na svijetu. Mogu samo zamisliti koliko tuge dolazi s takvim gubicima”, ispričala je.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 17:55 05.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr