Užasno!

Mama je snimila kako sinu iz zubnog mesa izvlači ostatke noktiju. I da, prizori su dosta gadni

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 21.05.2017 / Rubrika:
Foto: screenshot/facebook
0

‘Ako vam ne smetaju odvratni prizori, pogledajte video’

Mame i tate sa svojim klincima prolaze svakakve situacije, od onih pozitivnih, do onih malo manje pozitivnih, a više napornih i teških. Ponekad je teško, ali većinom samo jako zabavno, zanimljivo i lijepo.

Ipak, ponekad se dogode i prilično bizarne situacije na koje ne računate ni u najluđim snovima, a to je doživjela i jedna mama iz Louisiane, piše Scary Mommy.

Sara Guidry na svom je Facebooku, naime, objavila dva videa svog sina, u kojima je dosta zorno prikazano kako mu iz zubnog mesa pincetom čupa ostatke noktiju koji su mu se ondje zabili nakon što ih je odgrizao. I prilično je odvratno, da…

‘Nemojte dozvoliti svojim klincima da grizu nokte’

“Kale nam uvijek sprema nepodopštine. A nedavno sam pogledala u njegova usta i vidjela nešto bijelo. Uzela sam pincetu i izvukla to van. A kad ono – nokti. Nastavila sam ih izvlačiti i pronašla ih još četiri. Pretražila sam mu usta i pronašla još jedno mjesto na kojem su bili. Na kraju sam ih izvukla još 27. DA, 27! Naš zubar nikad nije vidio nešto ovakvo. Zaključili smo da Kale očito grize nokte, a zatim se s njima igra u ustima. Gura ih gore prema zubnom mesu. A nokti se zatim zabiju u kožu i ulaze u prostor između mliječnih i trajnih zuba. Nemojte dozvoliti svojim klincima da grizu nokte! A ako možete podnijeti odvratne prizore, pogledajte oba videa”, napisala je mama na Facebooku i upozorila sve roditelje.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 21.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr