Prekrasno❤

Mama je provela sate oslikavajući glavu svoje kćeri za maturalnu fotografiju, a priča iza svega će vas raznježiti

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 15.11.2017 / Rubrika: ,
Foto: CHELSEA TAYLOR / INSTAGRAM / Madisyn Babcock / FACEBOOK
0

“U tom smo zajedničkom trenutku moja mama i ja zapravo zajedno izrasle u one prave verzije samih sebe”

Madisyn Babcock je 17-godišnjakinja iz SAD-a koja vodi klasičan tinejdžerski život, ali se isto tako mora susretati s preprekama koje su njenim vršnjacima, barem većini njih, dosta nepoznate. Naime, Madisyn živi s alopecijom, bolesti koja uzrokuje gubitak kose, ali iako joj zbog njenog stanja često bude teško, uvijek uz sebe ima podršku svoje obitelji i njihov pozitivan stav koji je diže kad joj se sve čini previše kompliciranim.

Nedavno su tako u njenoj srednjoj školi organizirali photoshooting za sve studente završnih godina, a netom prije njena se mama Stephanie zajedno s njom dosjetila najgenijalnije ideje ikad, a njenoj je mami tada bilo najvažnije pomoći svojoj kćeri i podići joj samopouzdanje, kojeg joj je u tom trenutku, realno, nedostajalo.

Kako bi istaknula svoju prirodnu ljepotu, ali isto tako i podigla svijest ljudi o bolesti s kojom se mora nositi, Madisyn je svoju mamu zamolila da joj na glavi naslika cvijeće. “Moja je mama oduvijek bila talentirana umjetnica, a s obzirom da me oduvijek poticala da volim samu sebe i s obzirom na to da obožava cvijeće, odmah sam znala da je moja mama savršena osoba za ovaj zadatak”, ispričala je Madisyn za A Plus.

“Danas na život gledam puno drugačije nego na početku srednje škole”

Fotografirala ju je lokalna fotografkinja Chelsea Taylor, kojoj ovo nije bio prvi puta da surađuje s Madisyn.

“Madisyn ima izuzetno pozitivan pogled na svoj gubitak kose od prvog dana, a ovu je priliku odlučila iskoristiti kako bi drugim djevojkama pokazala koliko je važno da vole same sebe i ističu svoju prirodnu ljepotu – čak i ako je ona pomalo nekonvencionalna. Madisynina mama provela je nekoliko sati oslikavajući ovo prekrasno cvijeće jutro prije našeg photoshootinga. Ispalo je odlično, a ove su njene fotografije pravi odraz njena pozitivna duha”, izjavila je Chelsea.

“Odabrala sam cvijeće zato što mi ono kao osobi najbolje pristaje. Osjećam da sam zaista procvala u osobu kakva bih trebala biti”, rekla je Madisyn i dodala kako ti trenuci tijekom kojih je njena mama slikala nisu bili samo to – oslikavanje. “Taj je moment označio sve one naše trenutke koje smo prošle zajedno tijekom mog srednjoškolskog obrazovanja. Danas na život gledam puno drugačije nego na početku srednje škole, a u tom smo zajedničkom trenutku moja mama i ja zapravo zajedno izrasle u one prave verzije samih sebe.”

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 15.11.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr