Strašno

Ljudi su se sramotno obrušili na ovu buduću majku jer vježba dok je trudna, a ona im je pametno odbrusila

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:01 09.07.2017 / Rubrika:
Foto: sarahstage/Instagram
0

Što, žene bi trebale samo ležati dok su trudne?

Fitness modela Sarah Stage na Instagramu prati više od 2 milijuna ljudi, a ona ih svakodnevno časti videima u kojima vježba. I sve bi bilo super da Sarah nije trudna, a to se mnogima ne sviđa. Jer, zašto bi ona vježbala kad tako može ugroziti dijete?

Tijekom prve trudnoće dobila je brdo negativnih komentara jer joj trudnički trbuh nije dovoljno velik, čak ni s punih devet mjeseci. Bez obzira što su liječnici bili zadovoljni njezinom trudnoćom i kilažom koju je dobila, nekim njezinim pratiteljima je to bio znak za uzbunu jer nisu navikli da se žene bave fizičkom aktivnošću dok su trudne.

No, sada joj ne upućuju sramotne komentare zbog veličine trbuha nego zbog toga što diže utege i radi trbušnjake, a trudna je šest mjeseci. Sarah im nije mogla ostati dužna pa je napisala sljedeće: “Dijete je potpuno sigurno u mom trbuhu dok vježbam. Moj liječnik mi je dao dopuštenje da vježbam i dalje, ali ako ste vi trudni, provjerite s liječnikom možete li vježbati jer svatko je drukčiji!”

Ovime je začepila usta svim dežurnim dušebrižnicima koji misle da znaju što je najbolje za nju i njezino dijete. Svaka žena je drukčija, a ono što je dobro zapamtiti jest da je potpuno zdravo i čak očekivano brinuti se o svom zdravlju prije, tijekom i nakon trudnoće, što podrazumijeva i vježbanje.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:01 09.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr