Awww

Khloé Kardashian je ispričala kako je otkrila da je trudna i zašto je to tjednima skrivala od mame i sestara

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 06.01.2018 / Rubrika:
Foto: khloekardashian / instagram
0

Ekipa iz produkcije znala je da je Khloé trudna prije njenih sestara i mame

Ako, kao i neke od nas u redakciji, dosta pobožno pratite Keeping Up with the Kardashians, onda ste već vjerojatno upoznate s činjenicom da Khloé Kardashian očekuje svoje prvo dijete s partnerom Tristanom Thompsonom, nakon što se dugo vremena mučila s time da zatrudni, a neki dan je Jimmy Kimmelu u njegovu showu otkrila kako je zapravo saznala da je trudna i kad je to otkrila svojoj obitelji.

“Tristan mi je cijelo vrijeme govorio: ‘Trudna si’, a ja bih mu odgovarala: ‘Šuti. Znaš da nisam.’ Tad mi je bilo užasno slabo i nisam se osjećala dobro, a on je na kratko morao otići van zemlje. U to sam vrijeme napravila test na trudnoću. Kad sam saznala doslovno sam vrištala. Bilo je baš nekako čudno i nerealno”, ispričala je Khloé.

‘Tristan i ja smo htjeli ovu vijest mojoj obitelji reći zajedno’

❥ Mom and Dad ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Test joj je, ispričala je, zapravo kupila njena asistentica Alexa, a njena obitelj nije znala za trudnoću punih nekoliko tjedana. “Tristan je bio na putu, a htjeli smo ovu vijest mojoj obitelji reći zajedno. Zapravo su sve te trenutke uhvatili u Keeping Upu, tako da se tome dosta veselim. Moja će obitelj vidjeti što sam sve prolazila bez da su oni uopće znali”, dodala je.

‘Svi ljudi koji sudjeluju u snimanju emisije su na neki način dio naše obitelji’

I missed my gorgeous glam girls @justinemarjan @styledbyhrush 🐣

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

To znači da su svi iz produkcije znali da je Khloe trudna prije njenih sestara i mame? Hmmm…

“Da, ali ja te ljude poznajem od 2007. godine. Tako da su i oni također obitelj, na neki način. Svi su oni s nama prošli i one najgore i one najbolje trenutke i uvijek su bili i više nego diskretni”, objasnila je Khloé.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 06.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr