Recite nam u anketi

Jeleni Veljači već neko vrijeme jedan frajer sugerira kako bi trebala odgajati kćer: Jesu li njegovi komentari opravdani?

Ispod svake njezine fotke osvane i njegova opaska ili sugestija

Jelena Veljača, baš kao i svaka druga mama, na društvenim mrežama objavljuje avanture sa svojom kćeri. Najaktivnija je na Instagramu gdje fanove svakodnevno časti simpatičnim fotkama, a komentari su na njih uglavnom pozitivni. No, već se neko vrijeme ispod njezinih slika mogu vidjeti i kritike jednog stanovitog gospodina koji ne propušta ispod svake ostaviti opasku, sugestiju ili par rečenica o istraživanju koje je pročitao.

Na nedavnoj fotki vidimo malenu Lenu kako se zadovoljno valja među šarenim lopticama, a idilu definitivno kvari jedan od komentara:

View this post on Instagram

#sunday

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

“Gospođo Jelena, nadam se da ste na vrijeme provjerili sve ove loptice jer nikad čovjek ne zna koja sadrži ftalata materiju štetnu po zdravlje djece. LP”, napisao je dotični.

Nadalje, Jelena se ispod jedne fotke požalila kako malena i ona imaju temperaturu, na što je dotični odgovorio da je to zbog ranije fotke na kojoj se vidi kako je Lena dodirivala snijeg.

Lena se, po njegovom mišljenju, prehladila zbog ruke na snijegu

“Temperatura je zbog one ruke u snijegu. Kad sam upozorio na to, na mene su ovdje i drvlje i kamenje. Opraštam svima jer savremenici su i za gospodina Teslu govorili da je lud”, napisao je zabrinuti gospodin.

Uputio je i na istraživanje

“Istraživanja na prestižnim institutima za zaštitu djeteta su pokazala da ukoliko dijete ruku na snijegu drži nekoliko sati, može doći do smrzavanja tkiva i pojave poznatije kao – smrzotina. Početni izgled može biti zavaravajuće benigan. Koža može biti blijeda ili s plikovima, i obamrla; zagrijavanje izaziva priličnu bol. Može se razviti gangrena. To treba imati na umu, a rukavice na rukama”, napisao je prilično ozbiljno.

Međusobno savjetovanje između roditelja je uvijek dobrodošlo, ali ne čini li vam se da gospodin ipak malo pretjeruje? Možda su njegove namjere dobre, ali stalno kritiziranje i sugeriranje kako bi netko trebao odgajati svoje dijete su zbilja suvišne, bilo da je riječ o javnoj osobi ili bilo kome drugome.

Naravno da djecu treba zaštititi, ali ne možemo i ne trebamo ih zaštititi baš od svega pa ni od bakterija i virusa. Kako će inače steći imunitet?

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr