Kakva priča

Jedna je mama svima odlučila pokazati kako izgleda njezino popodne s dvoje djece (i urnebesno je)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 17.11.2017 / Rubrika:
Foto: rosiemaxhimer/instagram
0

Kakav niz nesretnih događaja

Rosie Maxhimer je mama dvije male djevojčice. Na svojem je Instagramu profilu odlučila napisati kako joj prolazi prvi dan otkad je sama doma, jer joj se muž, nakon porodiljnog dopusta, ,morao vratiti na posao. Nismo sigurne je li smiješno ili je tragično da su se svi ovi događaji odigrali u samo jednom popodnevu.

Pivo već u 17:00 ima najbolji okus

Well this photo is far from an accurate depiction of how day 1 solo went! By 9am I was convinced Annabelle had a concussion (false alarm) from falling off the couch and hitting her head on the coffee table while I was nursing Josephine and couldn’t catch her in time. By 10am Annabelle had found the only un-childproofed drawer in the kitchen that use to be too tall to reach, found a sharpie in it and drew all over her face, then returned to said drawer to gather some batteries to feed to her baby sister. By 11am I was seriously wondering when was too early to start drinking?! ;) I opted for more coffee instead to get through the rest of the day’s poop explosions and meltdowns! Good news is it can only go up from here!!! And boy I’m not sure a 5 o’clock beer ever tasted soooo good! #momlife #toddlermom #newborn #newsister #girlsmom #homealone #igotthis #happyhour #beertime #mommyneedsadrink 🍺#only18yearsleft 😲

A post shared by The Sweet Mama Life (@rosiemaxhimer) on

“Ova fotografija je odličan prikaz kako jedan dan mene same s djecom izgleda. Do 9:00 sati sam bila uvjerena da moja kćer Annabelle ima potres mozga (lažna uzbuna) jer je pala s trosjeda i udarila glavom o stol, dok sam ja pazila na moju malu Josephine i nisam uspjela uhvatiti kćer na vrijeme. Do 10:00 sati Annabelle je dohvatila jedinu ladicu u kuhinji koja nije zaštićena i koja je bila previsoka da ju dosegne, ali je u međuvremenu narasla. Izvukla je crni marker i šarala svašta po licu. Vratila ga je u ladicu i pronašla baterije da nahrani svoju mlađu sestru. Oko 11:00 sati sam se ozbiljno zapitala kad je prerano početi piti pivo. Umjesto toga sam si ipak natočila još kave. Dobra vijest je da od sada sve može biti samo bolje. I nisam sigurna da je ikad pivo u 17:00 sati imalo bolji okus nego sada.”

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 17.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr