Genijalno

Fotka hokejašice koja u pauzi od utakmice u svlačionici doji svoju bebu postala je viralna

“Biti mama apsolutno je predivno i jako sam sretna što i dalje mogu raditi ono što volim, dok je moja beba i dalje uz mene”

Jedna je mama, inače hokejašica, u pauzi na utakmici odlučila u svlačionici odvojiti vrijeme za svoju dvomjesečnu bebu, a fotka nje kako doji objavljena je na društvenim mrežama i oduševila je sve koji su je vidjeli, piše CTV News.

Hokejašica Serah Small tako doji svoju kćerkicu Ellie, a odjevena je samo u donji dio dresa, dok pritom njene kolegice sa strane odmaraju i bave se svaka svojim poslom. Fotku su na Facebooku prvi objavili iz Milky Way Lactation Servicesa i njome htjeli dokazati kako je moguće da “svaka mama radi ono što voli, a da pritom uvijek uz sebe može imati i svoje dijete.”

Ovaj sam tjedan po prvi puta počela zaista cijeniti svoje tijelo

I sama Serah je nakon objave ove fotke objasnila zašto je odlučila dojiti kćerkicu baš ondje, u svlačionici.

“Osjetila sam kako mi mlijeko dolazi za vrijeme igre, pa sam u pauzama odlučila dojiti svoju kćerkicu. Biti mama apsolutno je predivno i jako sam sretna što i dalje mogu raditi ono što volim, dok je moja beba i dalje uz mene. Naša su tijela genijalna, a ovaj sam tjedan po prvi puta zaista počela cijeniti vlastito tijelo.”

Objava je na Facebooku dosad skupila gotovo tri tisuće lajkova i reakcija ljudi.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr