Samo ljubav ❤️

Djevojka odala dirljivo priznanje svom samohranom tati koje će vas potaknuti da više cijenite svoje roditelje

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 13:00 24.04.2017 / Rubrika:
Foto: Tiana Sheehan/Facebook
0

Često su zaboravljeni i ne pridaje im se dovoljan značaj kao samohranim majkama, ali i samohrani očevi zaslužuju posebnu pohvalu za sve što rade

Upravo zbog toga, Tiana Sheehan odala počast svom hrabrom ocu koji je morao preuzeti i majčinsku ulogu nakon što joj je majka umrla kada je Tiana imala samo devet godina.

Cijelu priču o svojem divnom ocu podijelila je na Facebooku, prisjećajući se jedne simpatične anegdote

“Nikad neću zaboraviti izraz tatina lica kad sam mu rekla da želim obrijati noge. Bilo je to ljeto nakon što je mama umrla, a neke od djevojaka s kojima sam išla u ljetni kamp počele su me zezati ​​zbog mojih dlakavih nogu. Sjećam se da sam došla do tate i bilo mi je toliko neugodno zamolit ga za pomoć. Ali čovječe, on je postupio kao pravi šampion! Na trenutak je spustio glavu, a onda je isključio televizor, odveo me u kupaonicu, stavio novu oštricu na svoju britvicu, dao mi je kremu za brijanje i naučio me kako brijati noge”, ponosno će Tiana.

Na kraju objave popraćene fotografijama s ocem, zahvalila mu se na svemu što je za nju učinio

“Tata, znam da nisam to govorila dovoljno, tako da evo ti jedno veliko javno HVALA što nikada, nikada, nikada nisi bio preveliki muškarac da bi bio i moja mama. Hvala ti što ti nikada nije bilo neugodno raditi sve te ženskaste stvari i hvala ti što mi nikada nisi izazvao nelagodu kad sam tražila pomoć. Odrastanje bez majke očito je nešto što nikada nitko ne bi poželio, ali odrastanje s tobom bilo je najbolje. Volim te, tata!”

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 13:00 24.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr