U Areni Zagreb

Djeca će biti oduševljena: Evo kad veličanstvena ledena bajka ‘Maša i medvjed na ledu’ stiže u Hrvatsku

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:33 26.10.2016 / Rubrika:
0

Omiljeni crtani junaci mališane će dočekati 4. ožujka 2017. u Areni Zagreb

Ruski animirani film ‘Maša i Medvjed’ odavno je oborio sve rekorde gledanosti, a časopis Animation već ga je uvrstio u crtane klasike. Kako bi i zagrebački mališani mogli uživati u pustolovinama djevojčice Maše i Medvjeda, pobrinula se Star produkcija, koja na veliku radost djece ali i njihovih roditelja po prvi put u Hrvatsku dovodi fantastičan licencirani show ‘Maša i Medvjed na ledu’. Omiljeni crtani junaci kroz interaktivnu predstavu i 3D animacije odvest će vas u šumsku pustolovinu ispunjenu smijehom, humorom i dobrom glazbom. U do sad neviđenoj spektakularnoj predstavi na ledu sudjeluje više od 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača.

Dolaze nam u sklopu europske turneje

Show ‘Maša i Medvjed na ledu’ svjetsku premijeru imao je 2015. godine u Slovačkoj gdje ju je s oduševljenjem pogledalo više od 55.000 djece i odraslih. Nakon tog uspjeha, trupa profesionalnih plesača i akrobata odjevenih u šarene i atraktivne kostime te s raskošnom i skupocjenom scenografijom odlučila je krenuti na europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Najraskošniji show za djecu i njihove roditelje održat će se 4. ožujka 2017. godine u zagrebačkoj Areni.

Najpopularniji crtani film na svijetu zasnovan je na ruskoj narodnoj priči, a prati dogodovštine trogodišnje djevojčice Maše, koja živi u šumi sa svojim prijateljem Medvjedom, snalažljivom bivšom cirkuskom zvijezdom. Crtić je prvi put emitiran 2009. godine, prikazuje se u 120 zemalja uključujući i Sjedinjene Američke Države, a da je riječ o uspješnom projektu govori i činjenica da je posljednji jezik na koji je preveden –  zanzibarski.

Adaptacije ruske hit animirane serije

Spektakularna predstava ‘Maša i Medvjed na ledu’ predstavlja jedinstvenu suvremenu adaptaciju ruske hit animirane serije koja je odavno oborila sve rekorde gledanosti. S pravom se može reći kako su Maša i Medvjed fenomen koji je u kratko vrijeme uspio osvojiti srca mališana širom svijeta.

Unatoč mnogim kazališnim predstavama, ‘Maša i Medvjed na ledu’ jedini je veličanstveni show koji će vas barem na kratko odvesti u svijet raskošne ledene bajke. Predstava na ledu bit će na hrvatskom jeziku i na zabavan će način poučavati djecu ali i roditelje o pravom prijateljstvu, brizi za druge i slobodi kreativnosti.

Kako do karata?

Ulaznice za ovaj nikad viđeni projekt, koji po prvi put dolazi u Zagreb, po povoljnijoj cijeni možete kupiti od srijede, 26. listopada do 26. studenog u sustavu Eventima po cijeni od 90 kuna.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:33 26.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Savjet glumice Drew Barrymore zaposlenim majkama zlata je vrijedan

U životu nije nimalo lagan zadatak postići balans. Svjesne su toga brojne zaposlene majke koje često imaju osjećaj da nisu postigle ravnotežu između posla i obitelji pa osjećaju grižnju savjesti. Tražite li način kako to ispraviti, slijedite savjet glumice Drew Barrymore

Povratak na Net.hr