Nikad zaboravljen

Dirljiva priča koja stoji iza ove preslatke fotke s bebama, oblačićima i dugom rastopit će vam srce

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 16:02 22.04.2017 / Rubrika:
Foto: Natasha Hance/Nhance Photography
0

Čak i leptir ima posebno značenje

Svaki roditelj koji izgubi dijete zna koliko je to bolno, ali svako ‘dugino’ dijete, odnosno dijete koje na svijet dođe nakon pobačaja ili gubitka prijašnjeg djeteta je svjetlo na kraju mračnog tunela. Tako je jedna obitelj s čak dvoje dugine djece na predivan način proslavila rođenje njihove djece i ujedno odala počast sinu kojeg su izgubili.

Cindy i Jim Bob Haggerton iz Teksasa, izgubili su svojeg dječaka Evansa u lipnju 2014. Evans se rodio prerano s Potterovim sindromom (stanje uzrokuje zatajenje bubrega), a umro je samo nekoliko sati nakon rođenja, piše Cosmopolitan.


Godinu dana nakon tog užasnog gubitka, par je posvojio prvo od dva dugina djeteta, dječaka Tatea. Manje od godine dana nakon toga, Cindy je rodila još jednog sina, Whittena. S obzirom da su oba sina bila skoro istih godina, roditelji su odlučili napraviti photoshooting s predivnom tematikom.

U tome im je pomogla fotografkinja Natasha Hance koja je zajedno s roditeljima došla do odlične ideje kako povezati sva tri sina. “Odlučili smo da s jedne strane bude Tate, s druge Whitten, a povezuje ih duga. Leptir simbolizira maloga Evansa”, objasnila je Hance.

Ova fotografija nastala je prije godinu dana, ali ne gubi na popularnosti jer, kako je rekla Hance, predstavlja povezanost, zajedništvo i blagoslov koji je došao nakon jako teškog razdoblja punog tuge.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 16:02 22.04.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr