Ajoj 😂

Deset je mama otkrilo najgore riječi koje su čule od svoje djece i neke su stvarno urnebesne

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 28.11.2017 / Rubrika:
Foto: David Woo/flickr
0

Djeca znaju biti zločesta, a mame nekad pamte sve što im djeca kažu

Sve znamo kako mala djeca nekad znaju biti zločesta. Deru se, žele da im kupite sve slatkiše u dućanu ili vas potežu za majicu dok vi pokušavate kupiti namirnice. Isto tako, djeca stvarno puno pričaju pa tako nekad kažu stvari koje vas zateknu nespremne. Na primjer, stvari koje su pomalo bezobrazne i pitate se gdje su to naučili. Odgovor na ovo pitanje ne postoji, jer su vrlo vjerojatno sami izmislili pola stvari koje govore. Deset je mama odlučilo podijeliti najgore stvari koje im je njihovo dijete izgovorilo ili napravilo, a vjerujemo kako svaka mama ima popis ovakvih riječi. Možda si se osjećala povrijeđeno, ali zapamti, to su samo djeca i vjerojatno nisu tako mislila.

Regina

“Ja sam za njega loš roditelj jer mu govorim ne i pokušavam ga naučiti disciplini. Djeca to naravno tako tumače. Moj je trogodišnji sin počeo prigovarati jer ga čuvam ja, a ne moj muž. ‘Ne želim tebe. Ne volim te. Volim samo tatu i želim samo tatu.’ Ovo mi je slomilo srce, iako znam da ne misli tako. I naravno da je napravio neugodnu scenu.”

Anna

“Moj stariji sin je skoro imao dvije godine kad se rodio naš mlađi sin. Nakon mjesec dana u bolnici, došla sam doma s malom bebom, a moj me sin ignorirao i nije mi htio doći blizu. Plakao bi svaki puta kad bih ga dodirnula i stalno je išao tati, a izbjegavao mene.”

Julia

“Djeca mi govore da sam zločesta cijelo vrijeme. Nije bitno što radim. Ako sjedim preblizu ili predaleko dok sviraju klavir, zla sam jer zbog mene griješe.”

Jaime

“Jednom sam objašnjavala kako nastaju eksplozije petogodišnjem sinu. On je na to rekao: ‘Znači, ako jednog dana raznesem tebe i tatu, moći ću raditi što god želim?’ Pitala sam ga prijeti li on to upravo ubojstvom svojih roditelja, a on je samo odgovorio: ‘Pa, pokušat ću,…’

Anya

“Sin me jednom nazvao ‘babayka’. Mislim da je to izmislio jer ne znam tu riječ, ali ne zvuči mi kao nešto dobro.”

Inna

“Sin je jednom bio jako ljut jer nismo stigli do dućana kupiti mu igračku koju je htio. Ljutito je rekao: ‘Ovo je najgori dan mojeg života, a veselio sam se ovome.’ Rekla sam mu da možemo ići sutra i da nije tolika tragedija, na što je on odgovorio da ne možemo, da je htio baš danas ići i da je tragedija.”

Evelyn

“Nakon što sam provela cijeli dan sa šestogodišnjom kćerkom i udovoljavala svim njezinim potrebama, rekla mi je kako joj je to bio najgori dan ikad jer nije dobila treći kolač koji je htjela. Izjavila je: ‘Nekad si jako dobra mama, ali trenutno si jako zločesta mama i htjela bih da nisi ovdje.’ Ovo me zaboljelo.”

Kelly

“Moja četverogodišnja kćer je bacila legiće na mene kad sam joj rekla da je vrijeme za kupanje.”

Tina

“Sinovi su došli mužu i pravili se da ga grle, a onda ga udarili u prepone. Mislili su da će biti zabavno. Upali su u nevolju, a muž se svaki put pokriva kad mu dolaze u zagrljaj.”

Alicia

“Moja je kćer cijeli tjedan posvetila tati. Plakala bi kad bi je ja stavila u krevet na spavanje. Stalno bi plakala i govorila da želi tatu, a ne mene.”

Izvor: Romper

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 28.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr