Teška odluka

Dala sina na posvajanje, a zašto je to napravila objasnila u emotivnom videu koji će vas rasplakati

Mlada majka Hannah Mongie objavila je emotivan video kako bi njezin sin jedno dana znao da je odluku o posvajanju donijela iz čiste ljubavi prema njemu

Amerikanka Hannah Mongie imala je svega 18 godina kada je ostala trudna. U osmom tjednu trudnoće, njezin dečko i otac djeteta preminuo je u snu zbog problema sa srcem. Budući da je znala kako mu neće moći dati sve ono što treba odlučila je sina dati na posvajanje.

Odluka iz čiste ljubavi

“Želim da znaš koliko te jako volim. Volim te više nego što sam ikad voljela drugo ljudsko biće na cijelom svijetu. Donijela sam ovu odluku iz čiste ljubavi jer sam znala da ti ne mogu dati ono što trebaš.”, plačući je rekla Hannah. “Od kada je tvoj tata umro bilo mi je teško samo i pomisliti da te smjestim u drugu obitelj. Jednog dana sam se samo probudila i jednostavno sam znala da ti je namijenjeno da budeš s nekim drugim”, govori Hannah koja je htjela najbolje za svog sina.

Potraga za savršenim roditeljima

 

Tražila je odgovarajuću obitelj i pronašla savršene roditelje, Brada i Emily Marsh. “Odmah sam se zaljubila u njih jer su i više od toga što sam mogla tražiti budući da imam vrlo visoke kriterije za bilo koga tko će odgajati moje dijete”. Nakon što je rodila Taggart Kaden Marsha, s njim je provela dva dana prije nego ga je dala u ruke novoj obitelj. “Cijelu trudnoću sam samo čekala ta dva dana koja bih mogla provesti s tobom. Sada s tobom provodim zadnji sat od ta dva dana prije nego što te predam Bradu i Emily. A onda ćeš biti njihov maleni dječak”.

Hannah sada živi u blizini Taggartove nove obitelji i često su u kontaktu. Maleni sada već ima dvije godine i posjećuje ga barem jednom mjesečno. “Samo sam željela da znaš kako te volim i da sam donijela ovu odluku iz čiste ljubavi. Volim te Taggart Kaden Marsh, moj maleni dječače, moj sine”, poručila je Hannah.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr