A imaju i razlog za to

Charlotte i George ne smiju koristiti iPad ni ostalu tehnologiju. Kate i William imaju čvrsto pravilo što se toga tiče

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 08.08.2017 / Rubrika:
Foto: Andrew Chin/AFP
0

Oni čvrsto vjeruju u klasične igračke i igru na otvorenom, pa na to i potiču svoje klince

Biti član kraljevske obitelji sigurno je divno, ali dolazi i s određenim odgovornostima, ograničenjima i obvezama (zapravo, dosta njih), a to već sad doživljavaju, iako ih možda nisu skroz svjesni, maleni princ George i princeza Charlotte. Njihovi se roditelji, Kate Middleton i princ William, zaista trude njihovo djetinjstvo učiniti što ‘normalnijim’, koliko je to već moguće uz konstantnu pozornost kojoj su klinci izloženi od strane medija i javnosti.

A kako bi to postigli, već od najranijih dana Kate i William svojim su klincima zabranili korištenje bilo kakve tehnologije i tehnoloških simulacija, a najbolji primjer za to je iPad, tvrdi izvor blizak paru za US Weekly. 

“Na to se obično gleda kao na nešto što koriste mama i tata, a definitivno ne kao na dječje igračke. A kao dvoje mladih ljudi koji su i sami odrastali bez tehnologije, William i Kate čvrsto vjeruju u odrastanje u prirodi, igru klasičnim igračkama i poticanje rada dječje mašte. Zapravo, koliko to mogu biti, oni su jedna normalna obitelj”, piše Redbook Magazine.

Charlotte obožava princeze, ali je još premala kako bi znala da je i sama jedna od njih

A kad je o igranju i igračkama riječ, izvori bliski obitelji tvrde kako George obožava “sve što ima kotače”, dok je Charlotte očarana svijetom princeza. “Mislim da još uvijek nije baš svjesna toga da je i ona sama jedna od njih”, jedan je obiteljski prijatelj ispričao za US Weekly.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 08.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr