Bitno za cijelo društvo

Candice Swanepoel objavila fotografiju na kojoj doji sina i poslala moćnu poruku: ‘Dojenje nije seksualno nego prirodno’

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 12:26 28.12.2016 / Rubrika:
Foto: Instagram/CandiceSwanepoel
0

Candice Swanepoel je slavni supermodel i Victorijina anđelica, a u listopadu je po prvi put postala majka

U svojoj karijeri, Candice je mnogo puta za naslovnice i editorijale pozirala potpuno gola, a otkako je rodila sina Anacãa u listopadu, ima se potrebu ‘pokriti’.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj doji sina i napisala poruku kojom je svima poručila da je dojenje potpuno prirodan čin.

“Danas se mnoge žene pljuje što doje u javnosti, a poznato je i da ih se ponekad izbacuje s javnih mjesta jer su počele dojiti svoju djecu. Zbog toga osjećam potrebu ‘pokriti se’ dok dojim svoga sina u javnosti, no nikad nisam imala problema jer sam se skinula gola i pozirala u brojnim editorijalima u ime umjetnosti… Ovaj je svijet izgubio osjetljivost prema seksualnosti i nasilju na TV-u… zašto bi se dojenje trebalo tretirati drugačije? Dojenje nije seksualno nego prirodno. Oni koji su protiv dojenja u javnosti moraju znati koliko je to bitno za odnos majke i djeteta, ali i za cijelo društvo”, napisala je Candice uz fotografije dojenja.

✋🏼💙

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Ostale manekenke koje su objavile fotografije dojenja su Karolina Kurkova, Jaime King i Gisele Bündchen.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 12:26 28.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Savjet glumice Drew Barrymore zaposlenim majkama zlata je vrijedan

U životu nije nimalo lagan zadatak postići balans. Svjesne su toga brojne zaposlene majke koje često imaju osjećaj da nisu postigle ravnotežu između posla i obitelji pa osjećaju grižnju savjesti. Tražite li način kako to ispraviti, slijedite savjet glumice Drew Barrymore

Povratak na Net.hr