MUST HAVE

Yamamay SCULPT: Linija kupaćih kostima koja laska ženskim oblinama

Nakon uspješne prve SCULPT kolekcije, čiji su komadi postali must-have, Yamamay je dokazao kako sluša svoje kupce i predstavio ekskluzivnu SCULPT kolekciju za ljeto 2018.

Uz Yamamay, žene s oblinama konačno su došle na svoje budući da je SCULPT kolekcija inspirirana idejom prirodne ljepote. Strateški pozicionirani umetci dodatno stanjuju figuru dok modele kupaćih kostima jednostavnih linija karakterizira poseban rez i savršeno prianjanje uz tijelo.

Kolekcija u crnoj i plavoj boji

Kolekcija koja je u ponudi je u  crnoj i plavoj boji, a u ponudi su različiti modeli i veličine gaćica te košarica koje u SCULPT FASHION liniji sežu i do D veličine.

Jednostavne linije i patentirana tkanina Sensitive® Sculpt by EUROJERSEY koja je u potpunosti izrađena u Italiji, ultra je tanka i ravna, lagana i prozračna, laska oblinama  i jednostavno svima odlično stoji. Inovativnoj liniji kupaćih kostima dodatan značaj daje najsuvremeniji LYCRA® BEAUTY certifikat.

Žene s oblinama će naprosto obožavati ovu tkaninu koja osim što daje efekt oblikovanja pruža jedinstvenu izvedbu zahvaljujući visokoj UV zaštiti i brzom sušenju.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr