Što kažeš?

Uske traperice su totalno out: Sljedeća godina nam donosi jedan pomalo zaboravljeni trend, sviđa ti se?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 14.01.2018 / Rubrika:
Foto: Pexels
0

Nova godina će biti jako zanimljiva što se tiče jeansa

Skinny traperice su bile na tronu dosta dugo, a onda su došle ‘boyfriend’ pa ‘girlfriend’ te mom ‘traperice’ koje su bile popularne u osamdesetima i devedesetima. Sada to sve pada u vodu, a dolazi nam trend za koji se vjeruje da će, piše Her, biti totalni hit.

Vraćaju se ‘caprice’

Prvi ludi trend u 2018.: Asos ima traperice koje ne prekrivaju ni guzu ni međunožje

J Brand, jedni od genijalaca za traperice, kažu da će veliki povratak imati jeans ravnog kroja, kao i popularne capri hlače, ali širih krajeva. Visoki struk je opet uključen u igru jer lijepo ističe guzu i ostatak siluete.

Traperice koje će dominirati modnim pistama i ulicama su jaaako široke trapezice poput onih iz sedamdesetih, ali one najbolje stoje visokim ženama ili ako na njih nosiš visoke pete. J Brand kaže da će traperice u boji prednjačiti pred klasičnim plavim pa će biti zgodno vidjeti kako će ih trendseterice uklopiti u svoje kombinacije.

Neki od ovih trendova nam se jako sviđaju, pogotovo trapezice i traperice visokog struka koje obožavamo. Ovo je svakako bolje od užasnih Asos traperica bez središnjeg dijela kojima smo započeli novu 2018.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 14.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr