Cool

U Zagreb je stigao novi brend poznat po vrlo praktičnim i izdržljivim torbama od vlakna lišća ananasa

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 23.11.2017 / Rubrika:
0

U koncept dućan Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu stigla je kolekcija torbi grčke dizajnerice Mirande Kaloudis

Posebna zanimljivost torba švicarskog brenda MDK – Miranda Kaloudis je u samoj izradi, multifunkcionalnosti i materijalu, a zasigurno najveću pažnju izazvat će torba TESRIS Piñatex®, namijenjena onima koje vole nositi biljne materijale. Naime, ta luksuzna crna ruksak torba napravljena je, ni više ni manje, nego od vlakana lišća ananasa.


Komadi koje dizajnira orijentirani su na cijelu sezonu, a fokus cijele linije leži na razmišljanju o postavku proizvoda, dekonstrukciji istoga i spajanju na potpuno novi način. Zato je svaka MDK torba multifunkcionalna te preslagivanjem naramenica dobivamo potpuno novu torbu. U tom procesu odjeća i dodaci spojeni su u hibride, povećavajući tako udobnost nošenja te time nadograđujući tijelo. Ispod minimalističkog i geometrijskog dizajna uvijek se može pronaći razigrana iskoristivost.

Stalna inspiracija za konstrukciju i oblike torbi dolazi iz prirode i geometrije, a izbor kvalitetnih materijala iznimno je važan za ovaj dizajn orijentiran budućnosti. Tehničke i vodonepropusne tkanine suočavaju se visoko kvalitetnim kožama i pamuku. Uz model TESRIS, u ponudi se mogu pronaći i modeli PAN i NEO.

U Hysteriji se također nalazi i KIONAS, stilistička minimalistička multifunkcionalna ruksak torba koja se može nositi na čak osam različitih načina, kao veliki ruksak, mali ruksak, ručna torba ili torba na rame. U sve četiri varijante bira se uži ili standardni oblik.

Sve u svemu, ove torbe su praktične, izdržljive i cool. Što ti više treba?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 23.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr