Može proći

U modu se vraća još jedan trend iz devedesetih, ali ovaj je praktičan pa nam se nekako i sviđa

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 12.02.2018 / Rubrika:
Foto: lollydrops_/Instagram
0

Sve curke su tada nosile ovaj dodatak, a ni danas ne možemo bez njega

Na nedavno održanoj reviji dizajnera Alexandra Wanga na Tjednu mode u New Yorku pojavio se pomalo zaboravljen modni dodatak iz devedesetih koji smo obožavale i stalno nosile. I dan danas nam dobro dođe, ali ga više nekako ne nosimo po vani. Riječ je o kopči za kosu, popularnog naziva ‘rašlje’.

Moda devedesetih se polako vraća, ali ovih 12 užasnih trendova voljele bismo zadržati tamo gdje im je mjesto


Sjećaš se kako su dolazile u svim mogućim bojama, a posebno su cool bile one zlatne i srebrne? Da, rašlje se vraćaju i čini se da će ove sezone ponovno proviriti van iz domova. Ovaj modni dodatak poznat je po tome da drži srednje gustu kosu, ali ona malo voluminoznija bježi, baš kao i ona tanka.

Sve smo ih nosile, potom mrzile, a sada se vraćaju: U modi je opet najomraženiji trend devedesetih

S obzirom da se i gumica presvučena tkaninom vratila u opticaj među modnim blogericama i na modne piste, neće nam dugo trebati da na ženama počnemo viđati i rašlje kao dio svakodnevne frizure.

“Volim način na koji se nešto obožavano i što je imalo smiješan prizvuk vraća natrag u modu. Volim kada je nešto infiltrirano natrag u modu na drukčiji način nego što je to bilo devedesetih. Stvari koje nismo smatrali cool sada opet nosimo”, rekao je kreativni direktor Redkena Guido Palau za Harpers Bazzar.

I da, slažemo se s njim u nekoj mjeri, ali puno trendova treba ostati tamo gdje je i zakopano. Što ti kažeš treba li i ovaj?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 12.02.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr