Voli kombinirati

Tko su dizajneri koje nosi Melania Trump

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 13:28 13.11.2016 / Rubrika:
Foto: AFP
0

Što jest, jest – Prva dama ima stila

Supruga i Prva dama novoizabranog američkog predsjednika, Melania Trump, za svako pojavljivanje u javnosti odabire nepogrešive modne kombinacije poznatih svjetskih dizajnera. Iako svatko može odjenuti dizajnersku odjeću, to ne znači da ima stila.

Odmalena je voljela modu

Republican National Convention

Isto se ne bi moglo reći za Melaniu koja još od svojih tinejdžerskih dana pazi na ono što će staviti na sebe. Ljubav prema modi naslijedila je od majke Amalije koja je bila krojačica i dizajnerica.

Bivša manekenka uvijek sama slaže svoje modne kombinacije i ne dopusti da se itko petlja u njezin ukus, koji je, moramo priznati, vrlo elegantan, a opet zanimljiv.

Nije vjerna samo jednom dizajneru

Za glasanje na izborima je odabrala usku haljinu Michaela Korsa, a da joj ne bude hladno, odjenula je i kaput svijetlosmeđe boje francuske modne kuće Balmain. Čini se da Melania nije vjerna jednom dizajneru poput konkurentice njezina supruga, Hilary Clinton, koja naprosto obožava Ralpha Laurena.

Melania Trump Campaigns For Her Husband In Pennsylvania

Iako je nova Prva dama svojim modnim odabirom iskazala vjernost Michaelu Korsu, on je u političkim pitanjima ipak podržao Clinton. Od dizajnera koji su joj dragi srcu, Melania još voli nositi kreacije modne kuće GucciDolce & Gabbana, u kojima smo je mogli vidjeti na predsjedničkim debatama.

Po svemu sudeći, Melania Trump je dostojna nasljednica Michelle Obame koja je puno puta bila proglašena jednom od prvih dama s najviše stila.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 13:28 13.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr