Želimo!

Tajna poznate glumice konačno otkrivena: Jennifer Aniston priznala koji je ruž nosila tijekom snimanja ‘Prijatelja’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:59 26.08.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Ruž koji je poznata glumica nosila možete kupiti i u Hrvatskoj

Nije tajna da je Jennifer Aniston imala neke poprilično ikonske trenutke ljepote tijekom igranja Rachel Green u ‘Prijateljima’, a o opsesivno-kompulzivnim odlascima frizeru kako bi se dobila njezina frizura bolje i da ne govorimo. Kako god se uzme Rachel je žarila i parila malim ekranima dugi niz godina, a njezin se utjecaj osjeća još i danas. Naime, smeđe su usne sveprisutne posljednjih nekoliko godina, a bila toga svjesna ili ne Aniston je kao Green postavila trendove ljepote.

Could tonight be the night??

A post shared by Friends (@friends) on

 

Jedno je od najčešćih pitanja 90-ih bilo koji ruži koristi na svojim usnama. Aniston je konačno, u intervjuu za Glamour, otkrila da se proizvod koji je u enisiji nosila još uvijek može kupiti i da je riječ o M.A.C.-ovom ružu iz linije Satin u boji Paramount. “Bila je to smeđa boja opeke”, prisjetila se glumica i dodala “sjećam se da je to bila moja omiljena boja kad sam radila u ‘Prijateljima’.”

Radi se o boji klasične crvene cigle koja ima smeđu podlogu i izvrsno pristaje različitim tonovima kože. Stoga je ovaj proizvod jedan od onih proizvoda za usne koji bi svatko morao imati u svome kozmetičkom ormariću. Možda je ovaj ruž nekada pripadao samo Rachel, ali nešto nam govori da će u M.A.C.-u uslijediti ozbiljna nestašica navedenog ruža, zato budite spremni!

Izvor: Allure

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:59 26.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr