Ajme, zašto?

Sve smo ih nosile, potom mrzile, a sada se vraćaju: U modi je opet najomraženiji trend devedesetih

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 12.01.2018 / Rubrika:
Foto: full.house.fan_1/Instagram
0

Pogađaš o čemu se radi?

Moda ide u krug pa se trendovi iz prošlih desetljeća vraćaju kao iz topa, bilo da se radilo o modi pedesetih, sedamdesetih ili devedesetih. Svaka dekada ima svoje dobre i loše trendove, ali jedan nam je posebno ostao u pamćenju kao najgori ikad – gumice presvučene tkaninom ili popularni ‘scrunchie’.

Furale su ih žene svake dobi, ali kasnije ih nismo mogle smisliti jer su jednostavno izgledale demode i kao nešto što zapravo kvari frizuru. No, čini se da su nam devedesete jedva čekale vratiti udarac i vratiti ovaj nepoželjni dodatak u modu koji smo tako dugo izbjegavale.

Gumice od tkanine su zapravo vrlo nježne prema kosi jer ju ne natežu i ne lome, no kako se naviknuti na nešto što tako blesavo izgleda i odvlači pažnju od same frizure? Možda dobro izgledaju na, primjerice, punđu, ali kao potpora konjskom repu? Teško.

Sudeći po Instagramu, žene su opet počele furati scrunchije i to im ne predstavlja nikakav problem. Ako već moramo birati, najljepše su nam one presvučene plišem, s obzirom da baršun i pliš daje looku dozu sofisticiranosti.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 12.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr