Pregršt renomiranih brandova

Stručnjaci optike Ghetaldus Split znaju kako najbolje zaštititi vaš vid uz novu kolekciju sunčanih naočala

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 21.05.2017 / Rubrika:
Foto: PR
0

Idealan par sunčanih naočala više je od samog trendi dizajna

Ono što često zaboravljamo tijekom izbora savršenog para sunčanih naočala je zaštita oka od štetnih UVA i UVB zračenja koja su iz dana u dan sve opasnija, te postaju vrlo bitan faktor pri kupnji kvalitetnih naočala.

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za ovo su ljeto pripremili modele iz novih kolekcija renomiranih brandova poput Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police te brojnih drugih koji, osim svojim dizajnerskim potpisom, osvajaju i staklima iznimne kvalitete.


Patite li od slabijeg vida, stručnjaci u ordinacijama optika Ghetaldus Split preporučuju ulaganje u sunčane naočale s dioptrijom kako bi vaše oči bile optimalno zaštićene u svim uvjetima. Korištenjem inovativnih metoda, omogućit će vam ugradnju dioptrije u više od 90% najpoželjnijih modela sunčanih naočala.

Pozdravite se s ograničenjima koja vam je dioptrija nekad postavljala i odaberite svog favorita iz bogate ponude novih kolekcija!

This slideshow requires JavaScript.

 

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 21.05.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr