Kvaliteta po nižim cijenama

Stigao e.l.f. Cosmetics : Omiljeni make up svih blogerica

Profesionalna i visokokvalitetna kozmetika, koja je dosad uglavnom bila dostupna putem online trgovine, sad se konačno može naći u odabranim BIPA drogerijama

Za najveće zaljubljenike u make- up na hrvatsko tržište stigao je planetarno popularni make up brand, e.l.f. Cosmetics.  Brand čija kratica znači eyes lips face, probio na tron omiljenih i od osnivanja, 2004. godine postao jedan od najbrže rastućih beauty kompanija u SAD-u.

Linija proizvoda za oči, usne, lice i njegu kože

Bogati asortiman e.l.f. proizvoda zadovoljava i najzahtjevnije makeup artiste, a obuhvaća linije proizvoda za oči, usne, lice i njegu kože. Tako je u ponudi Velvet mat ruž koji je dostupan u četiri nijanse, Face Primeri za besprijekoran i gladak ten idealni za 7 različitih potreba kože, piling za usne u obliku ruža, Under eye korektor i iluminator, koji briše nepravilnosti ispod očiju.

Kvaliteta po nižim cijenama

Sementa RajhardFoto: Press
Ecija IvušićFoto: Press

Beauty blogerice, vizažisti i brojni zaljubljenici u svijet makeupa  nisu krili oduševljenje dolaskom najdražeg branda. Sementa Rajhard, Lucija Lugomer, Ecija Ivušić i Lidija Lešić samo su neke od slavnih dama koje su poznate po uvijek besprijekornom makeupu, a koje su posjetile BIPA drogeriju povodom predstavljanja e.l.f Cosmetics.

Osnivači Joey Shamah i Scott Vincent Borba željeli su ženama ponuditi jedinstveni brend koji se izdvaja od ostalih samo po jednoj stvari, a to je kvaliteta po nižim cijenama.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr