Je li ovo nosivo?

Sezona (pre)čudnih traperica se nastavlja: Sada više niti ne prekrivaju stražnjicu, a od cijene boli glava

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 17.06.2017 / Rubrika:
Foto: yproject_official/Instagram
0

Ovo nam se sve više čini kao natjecanje koji će brand izmisliti groznije traperice

Teško je zamisliti da bi u Parizu, gradu mode gdje svake sekunde nastane novi trend, nastalo nešto što je na prvi pogled teško nosivo. Naravno da je moda u današnjem svijetu širok pojam i da svatko ima svoj ukus, ali kada se sjetimo onih traperica s rupom na stražnjici ili onih s umjetnim blatom, pitamo se tko to izmišlja i zašto? Da bi nas šokirao? Još pogotovo ako ta neka inovacija košta kao suho zlato…


Luksuzni pariški brand Y/Project tako u svojoj ponudi ima traperice (ako se tako mogu nazvati) sastavljene od nogavica koje se karikama i komadom trakice od trapera drže pričvršćene za struk.

Na prvi pogled vrlo praktično i cool, ali kad malo bolje pogledamo, ove traperice ne pokrivaju stražnjicu i ako ih želimo nositi, moramo odjenuti neku dužu majicu ili košulju. Ovaj brand je i od prije poznat po neobičnim modelima traperica i hlača koje malo podsjećaju na one za rodeo, a voli ih i Gigi Hadid.

@gigihadid wearing Y/PROJECT jeans and belt / #gigihadid #yproject

A post shared by Y/PROJECT (@yproject_official) on

Kako bi stvar bila još zanimljivija, odnosno bizarnija, za njih ćete morati izdvojiti ‘laganih’ 3.800 kuna. Pa tko voli, nek izvoli.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 17.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr