Proljetni makeover

Replay store ima novi genijalan prostor od 220 kvadrata

Replay store u Arena Centru doživio je proljetni makeover te je tako uz onaj u Sao Paolu i Splitu, treći ove vrste u svijetu

Novi redizajnirani Replay store pravi je melem za oči. Ekskluzivan interijer proteže se na ukupnoj prodajnoj površini od 220 četvornih metara.

Zelena oaza

 

Prostor je ispunjen kaskadama zelenog bilja visokog pet metara, plus size lusterom u čeličnoj mreži, kožnim namještajem  te impresivnim zidom koji je posvećenom isticanju najboljih komada koji garantiraju jedinstven shopping.

Impresivan Denim Bar

Poseban prostor ovog urbanog interijera koji će vas ostaviti bez daha je jedinstven korner za footwear i modne dodatke. Kako bi kupnja omiljenih komada biti još uzbudljivija u storeu centralno mjesto zauzima impresivan Denim Bar, koji je savršeno uklopljen u zeleni ambijent dućana, dajući pri tom posjetiteljima dojam kao da ulaze u „store unutar storea“.

Obožavateljice urbanih bezvremenskih Replay komada

U Replay storeu sigurno ćete uživati u savršenoj simbiozi dizajna i dizajnerskih komada, a to su potvrdile i naše poznate dame iz javnog života, blogerica Kristina Šalinović te brend prezenterica Mia Kovačić koje su ovom prilikom shoppingirale u novouređenom interijeru.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr