Poznate haljine princeze Diane moći će se vidjeti na nadolazećoj izložbi u Kensingtonskoj palači

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 16:06 16.11.2016 / Rubrika:
Foto: PATRICK RIVIERE/AFP
0

Izložba će obuhvaćati sve poznate haljine koje je nosila, ali i one ne toliko eksponirane

Palača Kensington objavila je detalje o nadolazećoj izložbi koja će se fokusirati na stil princeze Diane. Diana: My Fashion story otvorit će se u veljači i tako obilježiti 20 godina od princezine tragične smrti.

Iz palače su rekli da će na izložbi biti moguće vidjeti izvanrednu kolekciju odjeće, od glamuroznih večernjih haljina sa službenih događanja do radne i svakodnevne odjeće koju je Diana nosila u devedesetima.

Princezin odnos sa njezinim omiljenim nmodnih dizajnerima bit će predstavljen kroz originalne skice odjeće koje su nrađene specijalno za nju.

Princess Diana’s most iconic outfits will go on display at Kensington Palace next year to mark the 20th anniversary of her death. The outfits – including the pale pink Emanuel blouse worn for Diana’s engagement portrait by Lord Snowdon in 1981, and Victor Edelstein’s iconic ink blue velvet gown, worn at the White House when the Princess danced with John Travolta – will be on display in her former home from 24 February. A temporary garden celebrating her life will also be opened at the west London palace which will include a carpet of “forget me nots”. #Princess #diana #princessdiana #princessofwales #queenofourhearts #dianaprincessofwales #Australia #Uk #canada #newzealand #commonwealth #godsavethequeen #eiir #princecharles #princewilliam #princeharry #johntravolta #🇳🇿 #🇦🇺 #🇬🇧 #🇨🇦 #💂🏻 #👸

A post shared by Our Glorious Royals (@our_glorious_royals) on

Izložba će se održati u palači i u njenim vrtovima. Posebno će zanimljivo biti vidjeti popularne haljine koje su ostale upamćene kao što je crna haljina od baršuna koju je Diana nosila kada je plesala sa John Travoltom u Bijeloj kući.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 16:06 16.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr