Komadi sniženi do 75 posto

Popularni švedski brend otvorio nam je svoja virtualna vrata, ali za kupnju imamo još samo 25 sati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 15.11.2017 / Rubrika:
Foto: acne studios / instagram
0

Mnogi su komadi već i rasprodani, što je i očekivano jer su prekrasni i još sniženi do 75 posto, pa požuriiii

Popularni švedski brend Acne Studios jučer je stigao u Hrvatsku, ali nažalost samo na 48 sati… A ako još uvijek želite nabaviti neki komad iz njihovih kolekcija, za to imate još otprilike 25 sati, kako stoji na satu koji odbrojava na njihovoj službenoj stranici Acne Archive.

#AcneStudiosSS17 – now in stores and on www.acnestudios.com

A post shared by Acne Studios (@acnestudios) on

No, ne radi se ovdje o klasičnom dućanu, već o virtualnoj trgovini ili takozvanom pop up storeu, koji će isključivo za kupce iz Hrvatske biti otvoren samo do sutra u 10 sati ujutro, a ako te zanima što sve nude, kakve su cijene i ako si baš jako, jako želiš nešto kupiti, to možeš napraviti odmah upravo na njihovom web shopu.

I mi smo malo zavirile (naravno) i u ponudi stvarno ima genijalnih klasičnih crnih i bijelih komada, od čizama, košulja, haljina i crnih sunčanih naočala, do bold kožnih jakni, donjeg rublja i nakita. Naravno, dobrim vijestima tu nije kraj, jer su sve cijene snizili čak do 75%, tako da je naš plan štednje već sad nekako propao. A ti? Hoćeš li kupiti nešto od njih? Vrijeme doslovno curi, a i neki su proizvodi već rasprodani, pa razmisli brzo…

U ponudi su lijepi, klasični komadi

Kožne gležnjače – 1.705,05 kuna

Crna suknja – 1.515,60 kuna

Crna kožna torba – 4.167,90 kuna

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 15.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr