Za modne entuzijaste

Pokrenuta je nova online šoping platforma Klodier koja olakšava kupovinu dizajnerske odjeće (napokon)

S bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme

Nakon više od godine dana istraživanja i testiranja, Vera Korak i Dino Branković pokrenuli su online platformu koja do sad nije bila viđena u Hrvatskoj. Svi koji su željeli kupiti neki domaći dizajnerski komad, a nije im se dalo posjećivati showroomove, od sada će to moći na Klodier.com.

Modne komade nekih naših dizajnerskih brendova poput CHARLIE designa, Donassyja, I-GLE-a nikada se prije nije moglo kupiti u udobnosti vlastitog doma. “Posebnost je što niti jedna druga web trgovina u RH, a ni globalno nema ovakav koncept predstavljanja fizičkih butika i dizajnera. Ova platforma pomaže da se butici i dizajneri povežu s globalnom publikom, da se pravedno natječu i prošire na globalnom tržištu te da nude svoje proizvode i kreacije svima, a ne samo fizičkim prolaznicima”, naveli su osnivači.

Osim toga, cijene proizvoda su iste kao i na fizičkim lokacijama, dostava je besplatna, a ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da se na Klodieru mogu pronaći komadi koji nisu dostupni nigdje drugdje.

Uz webshop, tu je i modni/lifestyle kanal Click&Watch na kojem možete popratiti intervjue sa dizajnerima, događanja, priče iza kulisa, editorijale i doznati gdje se nalaze njihovi butici.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr