'Love Story'

Pijanistica Lola Astanova u ljubavnoj priči sa Stjepanom Hauserom nosila je predivnu haljinu Ivice Skoke

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:29 11.01.2018 / Rubrika:
0

“Jako sam sretan kad vidim da moje haljine vole i cijene i dame izvan naših granica”

Kreacije Ivice Skoke, čini se, ne vole samo domaće dame već i one svjetski poznate. Tako je poznata pijanistica Lola Astanova odabrala upravo njegovu haljinu za snimanje dueta sa čelistom Stjepanom Hauserom.

U romantičnoj Veneciji snimili su svoju interpretaciju originalne teme iz filma ‘Love Story’ u režiji Darka Drinovca. Spot je crno bijeli, ali Lola je svejedno zablistala u Skokinoj dugačkoj haljini s predivnim detaljina u obliku ruža i mrežastim donjim dijelom. Haljina je prikazana na posljednjoj reviji Ivice Skoke protekle jeseni, kada je proslavio 20 uspješnih godina karijere.


“Jako sam sretan kad vidim da moje haljine vole i cijene i dame izvan naših granica. Posebno sam privržen našim poznatim zvijezdama koje odijevam i s mnogima sam razvio pravo prijateljstvo i volim ih vidjeti u mojim kreacijama. Lola Astanova je glazbenica svjetskog glasa i drago mi je da je baš ovu haljinu izabrala za nastup u spotu, jer joj savršeno odgovara”, izjavio je dizajner.

Uzbekistanska ljepotica uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi, no puno je poznatija po glazbenim uspjesima. S adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, ova pijanistica, skladateljica i producentica ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti.

Evo spota:

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:29 11.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr