banner

Divan!

Personalizirani nakit koji izrađuju cure iz brenda My Mon Mon najbolji je poklon za tvoje frendice ovog Božića

‘Naša kreativa priča duga je i proseže se kroz različite sfere kreativnih zanimanja koje su nas dotakle još za vrijeme školovanja, usmjerile nas na fakultete takvog tipa i jednostavno odredile našu putanju ka samoostvarenju’

My Mon Mon mladi je hrvatski brand koji se bavi dizajnom i izradom nakita za mlade djevojke, a nastao je suradnjom i idejama mladih dizajnerica Dine Šavorić i Ele Filipec.

Ove dvije cure htjele su napraviti nakit koji će u isto vrijeme odisati i elegancijom i urbanim stilom, jer upravo to je fuzija koju danas obožavaju brojne zaljubljenice u modu, trendove i sve što je lijepo. Naravno, ideja za osnivanjem ovog brenda nastala je, kao i uglavnom sve genijalne priče, posve spontano. “Ideja je došla spontano – iz želje za nakitom koji odiše glamurom, ali ujedno nosi i notu ležernosti, a integracija svakodnevnog urbanog street looka i elemenata high fashiona poput: krzna, Ohridskih bisera i Swarovski stakla; spoj su koji karakterizira ove handmade prizvode”, pričaju.

Ono čime se još posebno ponose jest i činjenica da je apsolutno svaki komad nakita iz njihove male, kreativne radionice personaliziran.  “Želimo naglasiti da je naš nakit personaliziran, što znači da naši potencijalni klijenti mogu naručiti komad prema svojim željama”, tvrde, a ispričale su i kako je krenula cijela ova njihova priča.

‘Stečena znanja s fakulteta vrlo smo brzo počele aplicirati i na izradu nakita’

“Naša kreativa priča duga je i proseže se kroz različite sfere kreativnih zanimanja koje su nas dotakle još za vrijeme školovanja, usmjerile nas na fakultete takvog tipa i jednostavno odredile našu putanju ka samoostvarenju. Grafičko oblikovanje i dizajn omogućilo nam je razumijevanje estetskih načela u 2Du, no ubrzo smo stečena znanja počeli aplicirati na izradu nakita. Počele smo koristiti materijale koji nam po sebi sugeriraju niže i široj masi prihvatljive cijene.”

Kako nastaje svaki pojedini komad ovog jako posebnog nakita i gdje se može nabaviti?

“Nakit našeg branda nastaje kombiniranjem metalnih djelova s trendi detaljima u različitim bojama, no u novoj kolekciji našoj smo ciljnoj skupini omogućili još veću personalizaciju kroz odabir i spajanje upravo onih elemenata koje djevojke izaberu prema svom modnom izričaju. Naglasak je na naušnicama, iako planiramo prije blagdana izbaciti i ogrlice te novu kolekciju narukvica. Cilj nam je proširiti se na regiju u prodajnom kontekstu te paralelno izrađivati web shop, zadržati kvalitetu i usredotočiti se na kreiranje novih modela”, dodaju.

Već nakon nekoliko mjeseci postojanja ostvarili su brojne suradnje spoznatim fashionisticama, influencerima i fashion blogericama, a svakodnevno im se javljaju djevojke s novim narudžbama.

Njihov se nakit trenutno može kupiti Kavalir shopu u Radićevoj 3 (Zagreb) te u concept storeu Muroskva u novoj marini Novog Vinodolskog. Također se može naručiti i putem Facebook i Instagram profila, ali i na Etsyju.

Preslatki pomponi (i svi ostali komadi naktia) u koje ćete se zaljubiti

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr