Što misliš?

Ovo Zara odijelo od baršuna odlično je za sve blagdanske partyje, ali opravdava li ljepota paprenu cijenu?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 05.12.2017 / Rubrika:
Foto: Zara
0

Kada vidimo nešto tako lijepo i elegantno, teško nam je reći ne

Odijela su odavno prestala biti rezervirana samo za poslovne sastanke, ručkove ili formalne događaje. Toliko su svestrana i nosiva u svakoj prigodi pa čak i za izlazak, samo što moramo paziti da materijalom i stilom ne upadaju u uštogljenu kategoriju.

Zara

Jedno takvo predivno i posebno odijelo ima upravo Zara u svojoj ponudi, a ono je ni manje ni više nego od popularnog baršuna. Tamnozeleni sako i nešto šire hlače koje elegantno padaju odličan su izbor za dame koje vole eleganciju, a ne nose haljine ili im se one ne daju nositi u svakoj prigodi. Odlično će izgledati na sandale ili cipele na nešto višu petu te neki dobar komad nakita, bilo da su to naušnice, ogrlica ili nakit za kosu.

Zara

Naravno, gornji i donji dio prodaju se zasebno, a jedina negativna stvar (za neke) je što im je cijena poprilično paprena – sako je 599,90 kuna, a hlače 399,90 kuna. Znači, skoro 1.000 kuna za kompletan look. Previše? Taman? Što misliš?

U slučaju da ti je ovo odijelo ipak preskupo, baci oko na naš šoping vodič s nešto jeftinijim, a jednako upečatljivim baršunastim i plišanim komadima:

Baršunasti komadi su sad i službeno svuda oko nas, pa smo našle neke haljine, torbe, čizme i jakne od 69 do 599 kuna

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 05.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr