Oduševljene smo 😍

Ovo je šest boja koje ćemo nositi i viđati posvuda ove jeseni (sve nam se sviđaju)

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 07.09.2017 / Rubrika:
Foto: emiii___liie/Screenshot Instagram
0

Jesen ne mora biti dosadna

Stigle su niže temperature pa je tako došlo i vrijeme za promjenu garderobe. Uvijek smo za shopping, a donosimo vam koje će se boje najviše nositi ove jeseni. Dvije boje su se već istaknule kao vodeće, crvena i srebrna, dok će na ostale tek doći red.

Snježno bijela

@maxmara 🕶💙 rain or shine x #ad

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Kako ulazimo u hladnije, zimske mjesece, tako se i odjeća mijenja. Prva stvar koja nam pada na pamet kod zime je snijeg i njegova bjelina, a sve što trebate napraviti je primijeniti to i na odjeći. Dočekajte zimu već na jesen. Odlučite se za jedan detalj u bijeloj boji. Na primjer torba ili čizme, kao što to nosi Gigi Hadid.

Ružičasta

#pinkfall

A post shared by Abeatyx (@abeatyx) on

Ako odjenete bilo što ružičasto, sigurno ćete privući svačiju pažnju i razveseliti prolaznike na ulici svojim izgledom.

Crvena

Već spomenuta boja najbolje će izgledati ukoliko se odjenete u nju od glave do pete. Ako već niste toliko hrabre i poneki detalj, kao što je torba će izazvati istu reakciju. Baš kao što ćemo viđati bijele čizme, tako ćemo često viđati i one crvene.

Srebrna

Metalno srebrna doživjela je svoj veliki povratak. Sjećamo je se još iz 90-tih godina, a od sada ćemo ju viđati posvuda. Hlače, kaputi, tenisice, torbe… Mogućnosti su bezgranične.

Neutralne boje

Kakva bi to jesen bila bez bež ili smeđe boje? Mi kažemo nikakva. Bez obzira na vesele i razigrane tonove, uvijek treba ostaviti mjesta za one malo blaže i umjerenije zemljane boje.

Zelena

Zelena boja će također pronaći svoje mjesto u dućanima. Od maslinasto zelene do nešto življih nijansi. Na vama je da odaberete onu u kojoj se osjećate dobro.

Za koju se god boju odlučile, vjerujemo kako će vaš odabir biti pravi. :)

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 07.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr