Hmm, pretjerano?

Ove tajice obožavaju poznate cure i fashionistice, ali im je cijena zbilja jako paprena

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 27.11.2017 / Rubrika:
Foto: __sil_06 / instagram
0

Da, jako su lijepe, ali nismo sigurne bismo li baš toliko novca izdvojile za – tajice

Zapravo i nije neka tajna da je Alo Yoga jedan od poznatijih brendova kad su u pitanju tajice i sportska odjeća, a njihove komade posebno obožavaju fashionistice i celebrity cure. Nedavno je još jedan njihov zanimljiv model tajica postao prilično popularan i čini se kako ćemo ga viđati u svim dvoranama za vježbanje yoge i aerobika ove sezone, ali – cijena im je prilično paprena.

Riječ je o tajicama visokog struka sa zanimljivim prugama, a izgledaju kao ultra luksuzna oprema u kojoj ćeš se tijekom vježbanja osjećati otprilike kao kraljica. Dolaze u sedam različitih boja, a možete ih naći na Alo Yoga web shopu – i da, dostavljaju i u Hrvatsku. Plus, sad su snizili cijene povodom Black Fridayja, pa su nešto jeftinije, iako je cijena i s popustom doooosta zanimljiva…

Jeste li oduševljene ili ipak mislite da se ne isplati na tajice potrošiti gotovo 620, ili čak 830 kuna?

Dolaze u sedam različitih boja i u njima ćete se osjećati poput kraljica dok vježbate jogu

Alo Yoga

Trenutno su na popusti i cijena im je 619,07 kuna, dok im je redovna cijena 825,42 kune.

Day 321/365 of #Handstand365_2017 #Handstand_365 🙌🤸‍♂️💕🤸‍♂️💕🤸‍♂️ . Today I went with a #HandstandShape 💕🤸‍♂️💕 Have a wonderful Thursday my friends! 🙆‍♀️😍😘 . . amazing sponsor: @inversionjunkieapparel 🙌🤸‍♂️ . #teamresolutionhandstand365 #SilsJourneyToHandstand . . . . . #yoga #yogaforhealth #yogaforfitness #yogainspiration #inversionjunkie #handstandgirl #handstandlover #handstandfreak #yogagirl #yogapractice #yogalover #yogagram #itworksifyoudo #practicechangeyourworld #handstandfun #upsidedowneverydamnday #handstandinspiration #handstandnation #handstandaddict #hollowbackhandstand #aloyogaleggings #aloyoga #beagoddess . . . . . . . .

A post shared by 🌸Silke Schmidt🌸 (@__sil_06) on

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 27.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr