Nakit je divan

Otvorenje Rebecca trgovine u Massarykovoj: Naše poznate cure očito obožavaju talijansku eleganciju

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:30 14.10.2017 / Rubrika:
Foto: bojan zibar
0

Rebecca kolekcije nakita nose sa sobom dozu luksuza i bezvremenske elegancije, baš poput posljednje, nazvane Mediterraneo, koja se sastoji od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi

Elegantno otvorenje trgovine Rebecca privuklo je jučer popodne brojne pripadnice ljepšeg spola, a među njima i poznate Hrvatice, poput Ivane Mišerić, Ane Begić, Korane Gvozdić i Ecije Ivušić.  One su među prvima imale priliku vidjeti i isprobati it nakit o kojem trenutno svi pričaju.

Šarmantni i ljupki nakit Rebecca omiljen je među ženskim pripadnicama diljem svijeta, a posebice se ističe vrhunskim talijanskim dizajnom te kvalitetnim, i prije svega, inovativnim materijalima.

Naime, glavni dizajner i osnivač Alessandro Testi, poznat je po svojoj originalnoj ideji korištenja ”siromašnih” sirovina, koje dovodi do savršenstva pomoću vrhunskih tehnika prerade.

Nakit snažne osobnosti i posebno inovativan u pogledu dizajna, tehnike proizvodnje i materijala

Foto: Bojan Zibar

Kao pionir provođenja trendova Testi, zajedno sa svojim sjajnim dizajnerskim timom, koristi broncu i čelik, boja ih u žuto ili ružičasto zlato, na koje potom aplicira raznobojno drago kamenje i prelijepe kristale, stvarajući tako nakit snažne osobnosti, apsolutno inovativan u pogledu materijala, dizajna i tehnike proizvodnje.

Doza luksuza i bezvremenske elegancije

Foto: Bojan Zibar

Rebecca kolekcije nakita nose sa sobom dozu luksuza i bezvremenske elegancije, baš poput posljednje, nazvane Mediterraneo, koja se sastoji od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi. Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkonije, prizivajući tako tople ljetne romantične dane.

Ovo je nakit za žene koje vole profinjenu estetiku i prate modne trendove

Foto: Bojan Zibar

Rebecca nakit kao stvoren je za snažne, samostalne i sofisticirane žene koje se usude biti drugačije, cijene kvalitetu i vole profinjenu estetiku, prate modne trendove, ali prije svega njeguju svoj osobni stil, kojeg nose na sebi svojstven način – u isto vrijeme senzulan i ženstven.

Gdje je trgovina?

Foto: Bojan Zibar

Pronađite ga na adresi Massarykova 11, Zagreb, a više informacija potražite i na društvenim mrežama;

Facebook

Instagram

Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:30 14.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr