Wow 😲

Odsada postoji nakit u raznim oblicima tjestenine, a njegova kupnja je humanitarnog karaktera

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 14.10.2017 / Rubrika:
Foto: delicacies
0

Svaka čast onome tko se ovoga sjetio

Kad smo bile male bilo je normalno imati ogrlicu s (pravim) tijestom. Zapravo je neobično, ako to nikad niste imale. Sada se netko sjetio napraviti srebrne ogrlice s privjeskom nalik na špagete, mašnice, Penne Rigate ili neki drugi oblik. Suradnja se dogodila između brenda Delicacies koji ih izrađuje i najpoznatijeg proizvođača tjestenine Barilla. Kolekcija se zove simbolično Al Dente, u ponudi ima šest privjesaka, a izgleda iznenađujuće dobro.

Srebrno i humanitarno

Uz to što je zanimljivo, prihod od prodaje ide u dobrotvorne svrhe. Svakom kupnjom ogrlice novci se doniraju kupnji 20 obroka onima koji su gladni. Za jednu ogrlicu morat ćete izdvojiti 85 dollara, odnosno 542,90 kuna. Uzmite u obzir kako ovime pomažete drugima i kako ćete imati stvarno jedinstvenu srebrnu ogrlicu.

Svaka ogrlica ima i prikladan opis koji opisuje vrstu tjestenine, ali i samu ogrlicu. Na primjer, ona u obliku tjestenine Penne Rigate označava strast, kreativnost i fokusiranost. “Ako volite jezik, nosite ovu ogrlicu. Ona je podsjetnik što znači biti čovjek,…”, piše u opisu proizvoda. Čini se kako su iz Delicaciesa mislili na apsolutno sve.

Bucatini

Cijena: 542,90 kunaFoto: Delicacies

Farfalle

Cijena: 542,90 kuna

Orecchiette

Cijena: 542,90 kunaFoto: Delicacies

Penne Rigate

Cijena: 542,90Foto: delicacies

Rotini

Cijena: 633,57 kunaFoto: delicacies

Izvor: Cosmopolitan

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 14.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr