NEŠTO DRUGAČIJE

Nove tehnologije i modna fotografija kao unikatan temelj nove kolekcije Alduk vjenčanica

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:00 15.02.2017 / Rubrika:
Foto: Decker+Kutić
0

Ova je kolekcija svevremenska, a opet toliko posebna i potpuno je genijalna

Ne, ovo zaista nije još jedna klasično lijepa kampanja vjenčanica sa cvijećem, princom na bijelom konju ili povjetarcem u kosi. Decker+Kutić fotografski su duo zaslužan za posebnu i po mnogočemu netipičnu, novu Alduk Bridal kampanju.

Spajajući modnu fotografiju s novim tehnologijama, odveli su cijelu hrvatsku modnu scenu nekoliko koraka unaprijed i samim time postavili potpuno nove temelje stvaranja i prezentacije modnih novosti.

Vizuali koji neodoljivo podsjećaju na polaroide i njihove pripadajuće kemijske reakcije dobiveni su upotrebom posebne aplikacije, a jasno prikazuju samo određeni dio, detalj ili teksturu novih modela koji će svoju punu ljepotu otkriti tek pri samoj probi.

‘Ne želim kolekcije prikazivati na klišeizirane, dosadne i predvidljive načine’

“Već sezonama sa svojim bridal kampanjama idem u modernom, pomalo neočekivanom, ali svakako hrabrom smjeru. Ne želim svoje kolekcije prikazivati na klišeizirane, dosadne i predvidljive načine, jer takve nisu ni moje klijentice. Dodatno, kao javnost postali smo zasićeni, neosjetljivi i preumorni te ništa nas više ništa ne može iznenaditi, a sukladno tome reakcije na društvene promjene i kreativno stvaranje izostaju.

Ova posebna, neočekivana i vjerujem mnogima neobična modna kampanja je tu da vjenčanice i moj dizajnerski rukopis predstavi u novom, dosad neviđenom aranžmanu. Avangardni, futuristički pristup nečemu tako nježnom i vizualno romantičnim kao što su vjenčanice je jedna novost koja se ne viđa često i zbog toga sam iznimno sretan i zadovoljan s ovom kampanjom”, kaže dizajner Ivan Alduk.

Elegantne i bezvremenski lijepe vjenčanice

Osam vizuala, ove fotografske modne priče nudi čist i gotovo taktilan osjećaj novih, elegantnih i bezvremenski lijepih vjenčanica. One i u novoj sezoni ostaju lišene kiča i suvišnih detalja, istovremeno laskajući ženskoj figuri uz iznimnu udobnost i lakoću nošenja.

Prepoznatljiv potpis

Silueta s naglašenim strukom osnova je kolekcije i prepoznatljiv dizajnerov potpis kojeg Alduk zatim razrađuje počevši od pročišćenih i jednostavnijih, pa sve do onih voluminoznijih i raskošnijih modela.

‘Slip’ i plisirani modeli

Po prvi put u svojim vjenčanim kolekcijama, Ivan Alduk predstavlja i “slip” modele, kao i nekoliko plisiranih modela vjenčanica koji svu svoju ljepotu pokazuju upravo u pokretu.

Izrađuju se po mjeri

Svaka se vjenčanica izrađuje po mjerama uz nekoliko proba čime se poštuju postulati visoke mode i osigurava minuciozna izrada i besprijekoran završni rezultat.

Rezervacijom svog termina i dolaskom u Alduk showroom možete već sada otkriti najveću i najraskošniju kolekciju vjenčanica koja će vas se dojmiti posebnim tkaninama, izradom i detaljima.

Jedan dio kreativnog tima koji stoji iza svega ovoga

Model Josipa Janković iz Talia Model agencije zaštitno je lice ove modne priče. Mihaela Dodić kreirala je prirodan i svjež make-up, dok je Jasmina Salo za Keune Akademiju isti princip primijenila i na frizuri.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 20:00 15.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr