Pogled u budućnost

Nova ST!NG kolekcija sunčanih naočala za ljeto 2017. oduševljava geometrijskim linijama i upečatljivim bojama

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:00 19.06.2017 / Rubrika:
Foto: PR
0

Cyber-prostor, virtualna stvarnost i tehnološka revolucija; dronovi, kiborzi, putovanje kroz vrijeme i ‘pametni’ modni dodaci koji vam omogućavaju da budete u stalnoj vezi sa svijetom koji vas okružuje

Upravo takva vizija svijeta iz budućnosti poslužila je kao inspiracija za ST!NG kolekciju sunčanih naočala za ljeto 2017. Predimenzionirani oblici, geometrijske linije i upečatljive boje novih modela čine ih must-have modnim dodatkom za sve koji vole biti korak ispred trendova.

Vodeći hit sezone je tehnološka inovacija Multiplayer koja omogućava kombinaciju dva stila u jednom. Praktična maska sastoji se od jednodijelne leće koja se lako može pričvrstiti na okvir, transformirajući ga u originalne sunčane naočale koje plijene pažnju ultra ženstvenom mačkastom siluetom ili muževnim modelom s dvostrukim mostom.

Liniju Game Master karakteriziraju oštre i precizno definirane linije nadahnute vintage dizajnom, dok visoki gornji dio i izostanak mosta ovim sunčanim naočalama pridaje jedinstven, privlačan look.

Zahvaljujući fleksibilnim i ultra laganim okvirima, novi ST!NG modeli su udobni, sofisticirani i prilagodljivi svakom stilu. Kolekcija je dostupna u optikama Mibo Lens.

 

This slideshow requires JavaScript.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:00 19.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr