Veselimo se

Stiže i treća kolekcija Heidi Klum i Lidla, cijene će i dalje biti prihvatljive, a tu je i malo iznenađenje

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:58 12.01.2018 / Rubrika:
Foto: lidl
0

Prilično smo sigurne da će u Lidlu od ponedjeljka, 5. ožujka, biti dosta gužvovito

Nakon što su se svi komadi iz prve dvije kolekcije ‘Esmara by Heidi Klum’ koju je Heidi Klum napravila u suradnji s Lidlom doslovno razgrabile, u ožujku nam napokon stiže i treća, #LetsDenim kolekcija posvećena vječnom klasiku među odjevnim predmetima – traperu. I čini se da nismo jedine koje su uzbuđene zbog ove vijesti.

“Oduvijek sam bila veliki obožavatelj trapera. Možete ga odlično kombinirati u mnogim prigodama: ponekad posve ležerno, a ponekad i u nekoj elegantnijoj kombinaciji. #LETSDENIM kolekcija odraz je te svestranosti i odlično se uklapa u sve stilove”, ispričala je Heidi Klum, a svi ti super komadi trapera u najrazličitijim varijantama u svim ćemo Lidlovim trgovinama moći pronaći od 5. ožujka.

No, osim traper komada, u kolekciji će se naći i zabavne tregerice, majice s kapuljačama, kabanice i sve što već može zatrebati djevojkama i djevojčicama, a cijene će, kao i do sada, biti i više nego prihvatljive.

Po prvi puta kolekcija će uključiti i komade za djevojčice

“Nakon dvije uspješne kolekcije, svoje kupce u sljedeću modnu avanturu vodimo pokazujući im raznolikost koju sa sobom nosi svima omiljeni traper. Esmara by Heidi Klum po prvi će puta uključiti i komade za djevojčice, čemu se jako veselimo! Od 5. ožujka u našim trgovinama, po cijenama već uobičajenima za Lidl, moći ćete pronaći odlične odjevne predmete od trapera koje je lako kombinirati“, istaknula je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Baš se veselimo!

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:58 12.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr