Odlična vijest!

Najpoznatiji brand japanki na svijetu Havaianas odsada ima i web shop u Hrvatskoj

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 15.08.2017 / Rubrika:
Foto: Havaianas
0

Odsada vaš najdraži brand japanki ima mogućnost online kupovine

Najpoznatiji brand japanki na svijetu Havaianas pokrenuo je internetsku trgovinu u Hrvatskoj gdje svi zaljubljenici u ovaj kultni brand mogu online odabrati, platiti, te čekati dostavu svojih omiljenih komada na kućnu adresu.

Ključno je bilo da se stvori mjesto u kojem se brzo i jednostavno može obaviti kupnja

Na adresi www.havaianas-store.com kupci mogu pregledati online katalog svih proizvoda iz ponude: modeli muških, ženskih i dječjih Havaianasica, asesoara i naočala.

Na ovaj način Havaianas stvara više distribucijskih kanala, pa tako osim maloprodajnih mjesta, nudi ponudu i na web shopu, kako bi proizvodi iz bogate ponude bili dostupni što većem broju ljudi. Ova vijest zasigurno će razveseliti poklonike ovog svjetski poznatog brazilskog branda, pogotovo one koji žive na udaljenim lokacijama Hrvatske, budući da će lakše i brže doći do željenih komada.

Prednost ovog oblika kupnje je svakako i dostava narudžbe na kućni prag kupca. Dostava je moguća na području cijele Hrvatske, a u većini slučajeva dostava traje 3 do 5 radnih dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu voženja za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka, te subotom.

Web shop nudi i opciju povrata narudžbe ukoliko Vam ne odgovora veličina, boja ili ste promijenili mišljenje. Kupci mogu unutar 30 dana za zamijeniti proizvod za drugi bez naknade.

Za sve informacije i savjete profesionalni, pouzdani i educirani tim službe za korisnike stoji kupcima svakodnevno na raspolaganju.

Uz Havaianas iskusite čari online kupovine!

This slideshow requires JavaScript.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 15.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr