Na poznatoj adresi u Gundulićevoj

Na proslavi prvog rođendana zagrebačke trgovine brenda Lulu Couture pojavile su se brojne poznate ljepotice

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 20.11.2017 / Rubrika:
Foto: sara jagatić
0

Na ovu lijepu godišnjicu otvorenja, dizajnerica Martina Tutić organizirala je rođendanski domjenak, na kojoj su se sve okupljene ljubiteljice mode mogle opustiti uz kanapei i šampanjac, a glavna zvijezda večeri bila je Martinina mini zimska kolekcija koja je te večeri po prvi put predstavljena

Modni brend LuLu Couture osnovan je 2011. godine s jasnom vizijom od samog početka – ženama ponuditi svakodnevne, udobne odjevne komade koji će izraziti njihov stil i stav. Vidljivo je da ta vizija postaje stvarnost, s obzirom na sve veću popularnost koju ovaj brend postiže na domaćem tržištu.

Foto: Sanja Jagatić

Danas su LuLu Couture kolekcije svim pravim fashionisticama dostupne online na Lulu Couture Fasion te u dućanu u Gundulićevoj ulici 3, otvorenom prije točno godinu dana.

Foto: Sanja Jagatić

Na ovu lijepu godišnjicu otvorenja, dizajnerica Martina Tutić organizirala je rođendanski domjenak, na kojoj su se sve okupljene ljubiteljice mode mogle opustiti uz kanapei i šampanjac, a glavna zvijezda večeri bila je Martinina mini zimska kolekcija koja je te večeri po prvi put predstavljena.

Komadi za posebne prilike, ali i za svaki dan

Foto: Sanja Jagatić

Kolekcija se sastoji od profinjenih, prozračnih haljina koje dizajnerica kombinira s toplim i mekim oversized pletivom. Za posebne prilike tu su dugačke, svilene haljine s remenjem u struku, a za svakodnevne udobne vunene veste, lepršave kratke suknjice i ženstvene dolčevita haljine kao stvorene za nadolazeće hladne dane.

Foto: Sanja Jagatić

Rođendan zagrebačkog dućana proslavile su i brojen poznate cure

Foto: Sanja Jagatić

Svojim dolaskom, rođendan zagrebačkog dućana proslavile su i televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumice Tamara Garbajs, Marijana Mikulić i Petra Kurtela, blogerica Isabella Rakonić, arhitektica Nina Mia Čikeš i Iva Jurčić koje su, posebno za ovu priliku, nosile predivne komade nove kolekcije.

Marijana MikulićFoto: Sara Jagatić
Isabella RakonićFoto: Sara Jagatić
Antonija Stupar JurkinFoto: Sara Jagatić
Tamara GarbajsFoto: Sara Jagatić
Nina Mia ČikešFoto: Sara Jagatić
Iva JurčićFoto: Sara Jagatić
Petra KurtelaFoto: Sara Jagatić

Idealan poklon za nadolazeće blagdane

Foto: Sanja Jagatić

Kako su iznimna nosivost i udobnost, ali i beskompromisna elegancija dio potpisa svih kolekcija ove dizajnerice, ne sumnjamo da će predstavljena mini kolekcija zasigurno postati idealan poklon za Božić svim samosvjesnim ženama koje cijene domaće dizajnere svjetske klase. Pritom će ih razveseliti vijest kako je, prigodno rođendanskom slavlju, ovaj vikend kolekcija snižena za 10%, kako online, tako i u dućanu.

Foto: Sanja Jagatić
Foto: Sanja Jagatić
Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:30 20.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr