Iznimno elegantne

Na državnoj večeri Melania Trump u Chanelu, Brigitte Macron u Vuittonu

Haljina Melanije Trump bila je rukom oslikana u srebrno, slojevita s našivenim kristalima

Prva dame SAD-a i Francuske ispunile su očekivanja modnih kritičara kad su se pojavile na državnoj večeri u Washingtonu prva u svjetlucavoj srebrno-crnoj haljini francuske kuće Chanel a druga u bež haljini sa zlatnim geometrijskim aplikacijama Louis Vuittona.

Haljina Melanije Trump bila je rukom oslikana u srebrno, slojevita s našivenim kristalima i sparena sa srebrnim cipelama dok je Brigitte Macron odabrala dugačku haljinu sa zlatnim brokatnim linijama na rukavima i oko vratnog izreza i zlatne cipele.

Melanija je sve konce planiranja prve državne večere držala u svojim rukama

Prema Bijeloj kući prva američka dama je u planiranju svoje prve državne večere za 123 uzvanika držala čvrsto sve konce u rukama.

U zdravici američki predsjednik Donald Trump opisao je suprugu kao “naprosto nevjerojatnu američku prvu damu” i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koju će svatko pamtiti.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen cvjetovima trešanja u crnim vazama.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr