MI SE VESELIMO

Možda 2017. bude dobra godina: Debbie Harry se baca u dizajnerske vode, čini se kako će sve biti inspirirano punkom

Piše: Tamara Matković / Vrijeme: 17:40 31.12.2016 / Rubrika:
0

Debby Harry, pjevačica grupe Blondie odlučila se na suradnju s umjetnikom Shepardom Faireyjem kako bi stvorila dizanjersku kolekciju odjeće za brand Obey

“Cijeli život sam fan Blondie i surađivao sam s bendom u prošli, a to je za mene ostvarenje sna. Ali raditi isključivo s Debbie Harry na ovom projektu bilo je iznimno inspirirajuće”, komentirao je Fairey koji se proslavio kao ulični umjetnik i ilustrator prije nego što je 2001. godine pokrenuo modnu kuću Obey.

Obzirom na stil koji brend Obey njeguje, Harry je idealan izbor za suradnju na novoj liniji. Cijelu svoju karijeru je istovremeno bila velika ikona stila i glazbena ikona koja se nikad nije bojala koketirati s trendovima i nečim što voli, koketirati s različitim glazbenim žanrovima.

“Jako je uključena i angažirana oko cijelog projekta, ovo je samo još jedna platforma gdje će moći pokazati svoj veliki kreativni talent”, dodao je umjetnik. Inače, vijest je objavljena i na dlužbenoj stranici benda i to nekoliko dana nakon što su obilježili 40. godišnjicu od svog prvog nastupa u kultnog CBGB klubu u New Yorku.

Piše: Tamara Matković / Vrijeme: 17:40 31.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr