NEBO KAO GRANICA

Max&Co: Proljetna kolekcija koja slavi žene i poručuje im kako im je samo nebo granica

Nova, proljetna Max&Co kolekcija pod geslom ‘Sky is the limit’ naziv je kolekcije koja slavi žene i poručuje im kako im je samo nebo granica

Max&Co proljetna kolekcija sastoji od mini kolekcija u stilovima  ‘dreamer’, ‘party girl’, ‘city girl’ i ‘free spirit’ koji savršeno opisuju modne osobnosti i predstavljaju modne stilove tipične za Max&Co. Tehnikom kreiranja lookova i odjevnih komada dobivamo jedinstvene mix&match modne kombinacije.

‘Dreamer’ djevojka

Petra KurtelaFoto: Tomislav Brdjanović

Četiri modna stila koja pokriva kolekcija utjelovile su ambasadorice Petra Kurtela, Jelena Veljača, Ana Radišić i Ana Bainger prema svojim modnim osobnostima. Tako je Petra Kurtela zasjala u ulozi sanjive ‘dreamer’ djevojke. Kolekcija je to u kojoj  prevladavaju bijela i žuta boja, lagani uzorci, ali i klasična crna i crvena. Nježni cvijetni print i romatika te ženstveni detalji glavne su odlike ove mini kolekcije.

Slobodni modni duh

Jelena VeljačaFoto: Tomislav Brdjanović

U nesputanom ‘free spirit’ dijelu kolekcije Jelena Veljača zasjala je u cvijetnom kombinezonu uzorka inspiriranog 70-im godina.  Kolekcija u kojoj prevladavaju plava i roza boja sastoji se od komada upečatljivog uzorka gdje je kombinezon zvijezda kolekcije.

‘Party girl’

Ana RadinićFoto: Tomislav Brdjanović

‘Party girl’ Ana Radinić koja je zasjala u haljini srednje dužine koja je sve ostavila bez daha, a naglasak kolekcije je na ženstvenim linijama.

Gradska djevojka

Ana BacingerFoto: Tomislav Brdjanović

Ana Bacinger utjelovila je gradsku djevojku u plavo-bijeloj haljini životnjskog uzorka. ‘City girl’ dio kolekcije preplavljen je jeansom, plavim i bijelim kombinacijima, kratkim suknjama, košuljicama, bodijima, odijelima.

Uz Max&Co kolekciju predstavljena je i limitirana Cloud&Co kolekcija nakita koja je inspirirana oblacima.

 

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr