Odlične su 😊

Lisa Frank kreirala je nove Reebok tenisice, a dizajn nas je potpuno oduševio i vratio u 90-te

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 30.08.2017 / Rubrika:
Foto: Reebok
0

Wow, koliko boja 😍

Lisa Frank inače kreira razne šarene stvari za djecu, a sada je udružila snage s Reebokom i za njih osmislila dizajn tenisica. Rezultat su tenisice koje kao da dolaze iz drugog vremena, iz 90-tih godina, a ukrašene su šarenim bojama, dugama, životinjama i smajlićima. Čak su i žniranci šareni.

Vraćanje u djetinjstvo

Sama Lisa je rekla: “Uvijek sam više bila za tenisice i uvijek tražim nove zabavne stilove. Nekada sama uređujem svoje tenisice. Znala bih ih obojati i svima su se sviđale.” Lisa svoju inspiraciju pronalazi u svakodnevnim predmetima, a kaže kako dugine boje i mistični likovi nikada ne izlaze iz mode. Kreirala je jedne odrasle i jedne dječje tenisice, a izgledaju poprilično slično.

Ove tenisice definitivno će vas vratiti u djetinjstvo, ali se nažalost neće naći u prodaji. Naime, tenisice će dobiti samo dvoje sretnika koji ih mogu osvojiti na društvenim mrežama. Sve što morate napraviti je na Twitter profilu napisati koji vas trend podsjeća na vaše školsko doba i uz to staviti @ReebokClassics i @LisaFrank. Sretno. :)

Izvor: Cosmopolitan

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 30.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr