Top ili flop

Kim Kardashian u ovome ide u restoran? Nismo sigurne je li tamo zalutala ili je ogladnila nakon treninga

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:30 03.03.2018 / Rubrika:
Foto: Kim Kardashian/Instagram
0

Je li ovo jedna od njezinih najgorih kombinacija?

Kim Kardashian imala je puno modnih eskapada, ali smo na njih već toliko navikle da joj se više ne čudimo. Ipak si ona može dopustiti puno više nego obični ‘smrtnici’. Šalu na stranu, svoju posljednju modnu kombinaciju (ako je se može tako nazvati) isfurala je u sportskom điru.

Kim Kardashian prvi put je svijetu pokazala malenu Chicago i moramo priznati da je preslatka

🌪

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kratka siva jakna, sjajne kratke tajice u stilu devedesetih, sportske čarape i tenisice možda su odlična odjeća za put do teretane. No, Kim je uhvaćena na izlasku iz restorana pa nismo sigurne je li tamo slučajno zalutala u ovom outfitu ili je ogladnila nakon treninga.

Osim upitne modne kombinacije, isticala se i njezina nova boja kose za koju mnogi misle da je zapravo perika. Unatoč objašnjenima njezinog frizera Chrisa Appletona da je njezina platinasta, a sada ružičasta kosa stvarno njezina, ljudi Kim očito ne vjeruju.

Zato je, navodi People, sama odlučila razjasniti stvar: “Ako još jednom pročitam da nosim periku i da lažem… ma vi ste stvarno… ne kužim”, rekla je na svom Instagramu. Kako bi dokazala da joj je kosa stvarno pričvršćena uz tjeme, povukla se za vlasi. “Ovo je moja kosa. Ne nosim nikakvu periku. Ljudi, obojala sam kosu”, dodala je. A očito onda jest njezina.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:30 03.03.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr