Sviđa li vam se?

Kako izgleda unutrašnjost ormara jednog supermodela? Zavirite u onaj Kendall Jenner

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 18.08.2017 / Rubrika:
Foto: kendalljenner/Instagram
0

Kendall Jenner je Vogueu otkrila izuzetno veliki prostor u kojemu drži svoju odjeću i obuću

Ako ste mislili da slavni i bogati imaju čitave stanove za svoje ormare, niste se prevarili. Kendall je nedavno u kratkom videu za Vogue otkrila ormar sastavljen od dvije velike prostorije unutar kojih drži svu odjeću, obuću i modne dodatke koje je nosila na revijama, crvenom tepihu i inim događajima.

playing dress up

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Tijekom razgledavanja ormara Kendall vadi odjeću koja joj se posebno sviđa, onu koju je dobila na poklon, onu koju nosi jedino u krugu obitelji za Božić i onu u kojoj je upoznala osobe koje su ostavile poseban utisak na nju.

vintage Paris Hilton vibes

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

No, od svih stvari u ormaru samo za malu srebrnu haljinu, koju je nosila na svoj 21. rođendan, tvrdi kako je nikada iz njega neće ukloniti jer ju je dala šivati po uzoru na sliku koju je jednom vidjela, a za koju nije znala kome pripada. Kasnije je saznala da je ta haljina pripadala Paris Hilton nakon što joj je oduševljena Paris prišla i rekla kako je istu haljinu i ona obukla za svoj 21. rođendan.

U nastavku pogledajte video koji je snimio Vogue. Video je snimljen u 360 formatu te ga možete pomicati ili pomoću prstiju na mobitelu i tabletu ili pomoću miša na kompjuteru.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 15:00 18.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr